Anıtkabir'de 30 Ağustos Sesleri

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Atatürk'e karşı saygı nerede? Atatürk'e teşekkür falan yok mu?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Burada sıkıntı nedir tam olarak anlayamadım ben =?

Sanırsınız PKK sloganı atmışlar veya Atatürk'ün adını kullanarak saygısızlık yapmışlar. ( Bu sürekli bir kulp arayıp bir tarafa nefret kusulmaya sosyal medya üstünden saldırılmaya çalışılması artık sizide sıkmadı mı ? )

Adamlar Recep Tayyip Erdoğan diye bağırıyorlar burada Atatürk'e ne saygısızlık var ? Hadi var diyelim burada Cumhurbaşkanının ne suçu var ? Eli ile 3 lü mü çektiriyor holeyy mi yaptırıyor sıradan vatandaşlar bağırıyor orada sonuçta asker veya memurda değil. 2-3 sene sonra Kemal Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı olsun onun için bağırsınlar ne olacak yani çok boş konulara takıyorsunuz bence. Sonuçta bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve şuan ki Başkomutan statüsünden olan kişi Erdoğan'da.

Sosyal medyada mesajlara bakıyorum. Yok adamların ne vatan hainliği kalmış ne şerefsizlikleri ana avrat düz gidenler mi flan bu kadar mı olduk ya.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Burada sıkıntı nedir tam olarak anlayamadım ben =?

Sanırsınız PKK sloganı atmışlar veya Atatürk'ün adını kullanarak saygısızlık yapmışlar. ( Bu sürekli bir kulp arayıp bir tarafa nefret kusulmaya sosyal medya üstünden saldırılmaya çalışılması artık sizide sıkmadı mı ? )

Adamlar Recep Tayyip Erdoğan diye bağırıyorlar burada Atatürk'e ne saygısızlık var ? Hadi var diyelim burada Cumhurbaşkanının ne suçu var ? Eli ile 3 lü mü çektiriyor holeyy mi yaptırıyor sıradan vatandaşlar bağırıyor orada sonuçta asker veya memurda değil. 2-3 sene sonra Kemal Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı olsun onun için bağırsınlar ne olacak yani çok boş konulara takıyorsunuz bence. Sonuçta bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve şuan ki Başkomutan statüsünden olan kişi Erdoğan'da.

Sosyal medyada mesajlara bakıyorum. Yok adamların ne vatan hainliği kalmış ne şerefsizlikleri ana avrat düz gidenler mi flan bu kadar mı olduk ya.
Orası bir mezar mezar. Sen dedenin mezarında tezahürat atıyor musun?

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Bu kutlu güne halel gelmesin, boş işlere enerjimizi harcamayalım, bu aralar herzaman kinden daha fazla birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var, akdenizde savaşın eşiğindeyiz bir çok yerde mehmetçiklerimiz operasyonlar yapıyor.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu güzel ülkemizin ilk cumhurbaşkanı ve kurucu lideridir, ne kendisine nede şimdiki cumhurbaşkanımıza hiç kimsenin saygısızlık etme hakkı yoktur.
30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Orası bir mezar mezar. Sen dedenin mezarında tezahürat atıyor musun?

Daha önce Anıtkabire gittin mi bilmiyorum ama. Orası Anıtkabirin içi değil sonuçta avlusu. Mezar ile arasında belki 250-300m den fazla mesafe var.

Videonun tam hali bu. 7:20 den sonra bakarsanız. Bir 10sn'ye kadar Recep Tayyip Erdoğan diyorlar sonrasında DİK DUR REİS diye bağırıyorlar buradan benim anladığım Yunanistan meselesinde geri adım atmasın diye kendilerince bazıları bağırıyor orada Erdoğan dönüp el bile sallamıyor. Ama sosyal medyada dönen muhabbet Atatürk'e büyük saygısızlık Erdoğan'dan büyük hakaret bunların hepsi şerefsiz vatan haini vb bu kadar kin ve nefret neden. Halen inatla kulp arayan ayrışmaya çalışan insanlar var azcık mantıklu düşünün lütfen. ( 1 haftadır 30 Ağustos'u yasaklıyorlarmış diye ayrıştırdılar şimdi 1 hafta 10 günde bu muhabbet gidecek. )

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Güneş geçmiş adamların başına yahu, sesleri çıkmıyır :)
"Her şeye laf atmak babayiğitlik olsa mahalle ablaları kabadayı olurdu." = Türkiye siyasetü

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bugün bir video gördüm. Bundan 5-6 yıl önce bir Anıtkabir töreni gene. Tam tören esnasında bu sefer hemde aynı yerde slogan atılıyor. ( Tören devam ederken. bu konuda tören bitmiş merdivenden inerken bağırıyorlar. ) Bu da saygısızlık mı acaba ? Merak ettim de mezarlıkta böyle şeyler yapılır mı ? Dedenin mezarında Slogan mı atıyorsun diyen arkadaşa sormak istiyorum.