Anime tavsiyesi

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar öle ahım şahım bir anime izleyicisi değilim... Dana önce Rurouni Kenshin ve Death Note izledim çok beğendim... Sonra "Naruto Shippuuden" izledim nefret ettim... Yani öle ne 600-700 bölüm... sonu yok... dönüp dönüp bir sonuca ulaşmayan bölümler... insanı bayıyor bir noktadan sonra... "Naruto Shippuuden" ve Death Note beğendim bir konuları ve sonucu vardı... Yani bitiş diye bir şey var... Dizilerde bir amaç vardı...
Sizin bu tarz tavsiye edebileceğiniz bir Anime var mı? Yani yüzlerce bölüm kendisini tekrarlamayan anime arıyorum... Her bölümü heyecanla bekleyebileceğim...

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
favorilerim arasında "elfen lied" var
ilk izlediğim animelerden, belki de o yüzden ayrı bir yeri var bilemiyorum :)
bir incele beğenirsen izlersin
bitmiş bir anime devam etmiyor.
yetişkinlere yönelik, bol miktarda kan ve biraz cinsellik içeriyor.

fullmetal alchemist'te iyidir

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
o zaman one piece : )

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yazıcaklarımı yazmışlar zaten.

Trigun izledim geçenlerde, eski ama güzel bir animeydi. :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bleach 366 bölüm (filler yazıp o bölümleri atlayabilirsin yaklaşık 100 bölüm belki daha fazla filler var ama aksiyonu/müzikleri/karakterleri harikadır, Zaraki Kenpachi yeter zaten)
Fma Brotherhood (64 bölüm ama sadece ilk bölüm filler)
Fairy Tail 175 bölüm (125-150 filler onun dışında çok az filler var)
Claymore 26 bölüm (22 den sonrası filler animeyi bitirmek için sonu biraz değiştirmişler sadece-mangsı hala devam ediyor)
Chihayafuru 1-2 toplam 50 bölüm (filler yok-harika bi animedir)
Code Geass 1- 2 toplam 50 bölüm (Death Note ı sevdiysen bunu da seversin-bunda da filler yok)
Mirai Nikki 26 bölüm (filler yok ilk animelerimden inanılmaz sürükleyicidir)

Filler: Orjinal manganın dışında animeye konan bölüm, izleyip izlememek o bölümü sana kalmış.
Bu arada Naruto Shippudeen in çoğu bölümü filler.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Guilty Crown
Sengoku Basara

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Uzun soluklu 4 efsane anime vardır Naruto,One Piece,Bleach ve ataları Dragon Ball. Ben şahsen tek Dragon Ball ı izlemedim çünkü çizimlerini alışamadım. Uzun soluklu animelerin güzel yanı çabuk bitmez ama kendini tekrarlayan konular içerebilirler, filler dediğimiz mangasından ayrı animeyi uzatmak ve mangaya zaman tanımak için genelde saçma olan bölümleri atlarsan bu 4 animede senin isteğini karşılar. Kısa animeler ise çabuk biter ama çok heycanlı olur kısa önerisi de istersen Sword Art Online, Mirai Nikki, Shingeki no Kyojin e kesin bakmalısın derim beni çok etkilemiş animelerdir ek not olarakta Elfen Lied ve Fullmetal Alchemist i de izlemelisin konu olarak nasıl bir tür aradığınıda söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz bunlara bakıp beğenmezsen :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
kısa diye izlemezseniz büyük şeyler kaçırırsınız...

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
full metal alchemist ve full metal alchemist brotherhood en sevdiğim animelerdendir. konuları aynı ama sonları ikisininde farklı tavsiye ederim.
ayrıca shingeki no kyojin i öneririm ilk sezonu bitti müthiş bir anime ve tabikide komedi içinde high school vazgeçilmezdir :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hortlatmak gibi olmasin 4gun gecmis gerci ama buradaki tavsiyeyi goz onunde bulundurup elfen lied izledim ciddi anlamda siddet kan birazda cinsellik icermesine ragmen cok hos duygusal bir animeydi soundtracki cok iyi

mrbewitched

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Full Metal Alchemist ve Death Note izledim ikisi de güzeldi tavsiye ederim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Historys Strongest Disciple Kenichi

50 Bölüm Filan Tavsiye ederim