• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist

Rektör
Emektar
Forumda gelen bazı isteklerden sonra böyle bir anket açıp sizlere sormayı uygun gördük. Forumumuzda anime kategorisi açılsın mı?

Açılsın! Modu da ben olayım! Açılmasın diyenlere....
heeee.gif

adrasa, AliA, CODON, hüzün_lü, LaWaOnLT, pesimist, spybot... Sizlere karşı siber savaş başlatıyorum :P Ama önce şu "süper mario" yu bitirmem gerek :D 22 yıl dır hala prensesi kurtaramadım :P :D

Forumda genelde sıradan konular işlenmekte. Birde anime bölümü açılırsa vay forumun haline. Bu durumda forum zaten anime olmuş :)

Gereği yok :)

Kapsamlı bir konu ve bu kadar çok ilgilenen olmasına rağmen neden hala gereksiz olarak görüldüğünü anlamış değilim.

Bende... Foruma çok yük mü olacak sanki :P Anime severlerin hepsine ulaşmak, hayır diyeceklere de rüşvet vermek gerek :D

İsteyen istediğini diyebilir. Kimi gereksiz görür, kimisinin hayatı olmuştur anime. Kimisi içinse çizgi filmden farkı yoktur. Herkes birbirinin düşüncesine saygı duymalı...

Gerek yok Anime açılırsa Garip Olaylar veya Alacakaranlık köşeleride olsun forum teknoloji statüsünden çıkarılsın.

Valla bence açılması herkesin yararına açılmazsa Sinema bölümünü anime konularıyla doldurmak gibi bir projemiz var haberiniz olsun :D

Forumda Anime severler diye konu mevcut. Hatta o konu bölüm gibi olmuş. Orası neyinize yetmiyor... Bilim ve uzay bölümü açılabilir....

Kafa kafaya gidiyo valla. Çok heyecanlı :D

Adminim bize az yardım et sana Bursa havlusu, iskender kebab,kestane şekeri, Uludağda bir hafta tatil içeren bir paket gönderelim :D

açılmazsa avatarımdaki hatun gibi hüzün çökecek üzerime :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...