Ani ping yükselmesi..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okan007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okan007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
Arkadaşlar bende ani geçici ping yükselmesi oluyor nedeni hakkında bilgisi olan varmı 2 haftadır kafayı yedim Niğde de evde kalıyorum ve ttnet kullanıyorum. Defalarca telefonla aradım bir kezde burdaki telekoma gittim her seferinde modeme bir kaç ayar yollayıp başka birşey yapamadıklarından bahsettiler ve artık kafayı yemek üzereyim fikri olan varmı. Birde resim ekliyorum googla ping yolladım şu şekilde oluyor time yazısının yanına bakıcak olursanız aniden ping +1000 e çıkıp geri iniyor bu sürekli olarak tekrarlanıyor.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
w1WRmb.png
[/URL][/IMG]

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
s.a arkadaşlar ping yüksekliği ne kadar sınırlar içinde normal sayılıyor ben ping test yapıyorum 25 / 35 arasında çıkıyor bu normalmidir oyun ile işim olmaz nette yavaşlamaya sebeb oluyormu ping yüksek oluırsa bende 1 ay öncesinde ping 15/ 18 çıkıyordu yükseliyor artık

www.hizinitestet.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ping ne kadar yüksel olurya o kadar kötü Derya , ping değerlerin normal 100 ün üstüne çıkmadığı sürecede normal kalır.

onurgrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pinglerin yukselmesinin belli basli sebebleri
1) download akisi
2) update algisi
3) birden fazla kullanıcı internet paylaşımı
Ping normal degerleri min 30 max 85-90 arasi ideal olani
Duzeltmek icin modem ayarlarini ayarlamaniz yeterli.
Not: internet sağlayıcı nizin download record yapmadigini öğrenin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 1 haftadır durum maalesef böyle... Özellikle akşam saat 21.00 sonrası PING 400 altını (Normalde PING değerim speedtest sonuçlarına göre 10 ila 20 arasıdır.) görmüyor. Upload değerim 67 normalken artık 0 çekiyor. Speedtest upload değerinde hata veriyor. Bende şu 2 gündür nazar değmesin iyi... PING normal olsa da bağlantı hızı maalesef sapıtıyor. Sinyalizasyon kafayı yiyor. Açıkçası şu yeni 5651 düzünlemesi yüzünden internet izleme teknolojilerinden santrallere akşam girişler de yoğunlaştığından aşırı yük bindirdiğini düşünüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkada çalışan saçma bir program ya da virüs büyük ihtimal. Hiç olmadı Akk dir o :D