Ahmet Ejder
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar. Sistemimin işlemci fanı ile oynarken yanlışlıkla fanın vidalarını gevşetmişim ve fan işlemciden havaya kalkmış. Sistemimi çalıştırdım Windows yavaş çalışıyordu ve kapandı. Sistemi tekrardan açtım ve Valorant'a girdim. Bilgisayarım tekrar kapandı. Bende ne oluyor diye baktığımda fanın havaya kalktığını gördüm fanı tekrardan sıktım. Ondan sonra sistemi tekrar başlattığımda monitörde sinyal yok hatası aldım. RAM'leri söktüm geri taktım yapabileceğim her şeyi yaptım ama bir türlü gelmedi ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
Sistemin özellikleri;
Ryzen3 1200 AF.
RX570 8 GB Pulse.
16 GB 3000MHz RAM.
Bir de eğer bir şey olmuşsa garanti karşılar mı? Olmuşsa ne olmuştur? Biraz yardımcı olursanız sevinirim. Sistemi daha toplayalı 2 ay oldu ve bu konular hakkında fazla bilgim yok. Bu arada sistemin bütün fanları (ekran kartı ve işlemci fanları) çalışıyor.
Sistemin özellikleri;
Ryzen3 1200 AF.
RX570 8 GB Pulse.
16 GB 3000MHz RAM.
Bir de eğer bir şey olmuşsa garanti karşılar mı? Olmuşsa ne olmuştur? Biraz yardımcı olursanız sevinirim. Sistemi daha toplayalı 2 ay oldu ve bu konular hakkında fazla bilgim yok. Bu arada sistemin bütün fanları (ekran kartı ve işlemci fanları) çalışıyor.