karikido
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Iyı gunler arkadaşlar bende Amd İşlemcili bir Laptop var ve SSD takdırdım ssd den önce drop girmesi fps düşmesi yaşıyordum, ssd den sonra azaldı bilgisayar daha iyi oldu ancak sorum şu bilgisayarım 2,4 ghz destekliyor ve 4 işlemciye kadar çalışabılıyor yüksek fps almama rağmen oyunlardan neden bana drop gırıyor neden anlık fps düşmesi yaşıyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim..
Teorim!: cpu yu bilgisayar.sonuna kadar kullanıyor yani 2,4 Ghz 4 çekirdekle ancak diyorum ki ben bu çalışmayı yanı2,4 Ghz sınırlasam mesela 2,2 ghz yapsam bilgisayar drop yaşamaz diye düşünüyorum ancak bundada sorum şu Amd işletım sıstemım ve ekran kartım oldugundan buna uygun program bulamadım.
Isletım sistemim Amd a-10 9600
Ekran kartlarım dahili R 5
Harici ekran karı R7
Soğutucu kullanmaktayım ki ısınma dereceleri normal.gozukuyor. Thermal.macun ve temizlik daha yeni ve güzel ıscılıkle yapıldı.
Şımdıden o değerli yorumlarınız için teşekkür eder, yorumlarınızı tavsiyelerinizi ve bilgi aktarımınızı beklemekteyim.
Teorim!: cpu yu bilgisayar.sonuna kadar kullanıyor yani 2,4 Ghz 4 çekirdekle ancak diyorum ki ben bu çalışmayı yanı2,4 Ghz sınırlasam mesela 2,2 ghz yapsam bilgisayar drop yaşamaz diye düşünüyorum ancak bundada sorum şu Amd işletım sıstemım ve ekran kartım oldugundan buna uygun program bulamadım.
Isletım sistemim Amd a-10 9600
Ekran kartlarım dahili R 5
Harici ekran karı R7
Soğutucu kullanmaktayım ki ısınma dereceleri normal.gozukuyor. Thermal.macun ve temizlik daha yeni ve güzel ıscılıkle yapıldı.
Şımdıden o değerli yorumlarınız için teşekkür eder, yorumlarınızı tavsiyelerinizi ve bilgi aktarımınızı beklemekteyim.