Anelka şaşkına döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Eski takımı Fener'e karşı Chelsea forması ile sahaya çıkan Anelka, maçta şaşkına döndü. Bakın maç sonrası neler söyledi;

Chelsea forması ile eski takımı Fenerbahçe'nin önüne çıkan Nicholas Anelka, 90 dakika sonunda skor şaşkınlığı yaşıyordu.

Maçtan sonra soruları yanıtlayan Anelka, "İlk yarı çok iyiydik... Çok baskılı oynadık, oyunun hakimiyetini elde ettik. Ancak ikinci yarı ne oldu biz de anlamadık. Arka arkaya gelen gollerle hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

FENER ÇOK DEĞİŞMİŞ

Anelka'ya kendi dönemindeki Fenerbahçe ile şimdiki Fenerbahçe arasındaki fark da soruldu. Anelka, "Zico hücumu seven bir takım oluşturmuş. Fener Zico ile daha iyi bir hale dönüşmüş" diye konuştu.

İngiltere'de Fenerbahçe'nin işinin zor olacağını belirten Anelka, 1-0'lık skorun kendilerine yeteceğini hatırlattı.

BURAYI ÖZLEDİM

Fenerbahçe taraftarları ile buluşmanın kendisini etkilediğini belirten Anelka, "Ben burayı seviyorum, taraftarı, stadyumu seviyorum. Fenerbahçeye karşı oynamak beni mutlu etti" diye konuştu.

FENER'E YENİDEN DÖNER Mİ?

Sarı lacivertlilerin gönlünde taht kuran Anelka'ya yeniden Fener'e dönmeyi düşünüp düşünmeyeceği de soruldu. Anelka'nın verdiği yanıt şu oldu;

"Elbette Fener'e dönmeyi düşünürüm. Neden olmasın. Ben bu şehri, bu takımı gerçekten çok seviyorum. İleriki yıllarda yeniden dönmeyi isterim..."

Kaynak

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet izledim konuşmasını şoke olmuş yazık laaa :D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bizden giden bir daha geri gelmesin. Şimdi ahlanıyor vahlanıyordur. İyi bir futbolcu ama bir daha görmek istemem futbolcu olarak.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Anelka seneye Chelsea'dende ayrılır, her sene transfer yapmazsa rahat edemiyor.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Link dedi ki:
Anelka seneye Chelsea'dende ayrılır, her sene transfer yapmazsa rahat edemiyor.
Kih kih. :D Bize gelmesin de. İstemeden giteseydi gelsin derdim, ama rahat durmadı ki. :(

chnnm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedense bugün bizim işyerinde herkes chelsea'yı tutuyodu muhahhaaa

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Anelka'ya havaalanında karşılama yapan Gs'li taraftarlar hakkında ne düşündüğü soruldu, cevap olarak ben Gs'li tarftar göremedim dedi.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Link dedi ki:
Anelka'ya havaalanında karşılama yapan Gs'li taraftarlar hakkında ne düşündüğü soruldu, cevap olarak ben Gs'li tarftar göremedim dedi.

Lanet olsun içimdeki inkiliz :D sevgisine. :}

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Maçta Attığı kafa vuruşunu Out a yolladı. Bence İsteseydi Onu Gol'e çevirebilirdi. Sanki bilinçli out a yolladı gibi geldi bana :)

phy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Maçta Attığı kafa vuruşunu Out a yolladı. Bence İsteseydi Onu Gol'e çevirebilirdi. Sanki bilinçli out a yolladı gibi geldi bana :)
yok artık daha neler

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
PcMaSTeR dedi ki:

Katılmıyorum. Yabancılar bizim gibi duygularıyla hareket etmiyorlar. Onlar profesyonel davranırlar her zaman.