Anelka Neden Gönderildi ?

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
F.Bahçe eski yöneticisi Kutlualp, geçmişte Aziz Yıldırım’ın kendisine taraftarın sevgilisi olduğu gerekçesi ile Fransız golcüyü “Satalım” dediğini iddia etti.

FENERBAHÇE’nin eski yöneticisi ve muhalif kanadın önemli isimlerinden Hakan Bilal Kutlualp, önceki akşam TV8’de yayınlanan Bizim Stadyum programına katıldı.

Kutlualp, Faik Çetiner’in sunduğu programda ilginç bir iddiada bulundu. F.Bahçe’nin eski yöneticisi, birlikte çalıştıkları dönemde başkan Yıldırım’ın, taraftarlar çok sevdiği için Nicolas Anelka’yı satmak istediğini belirtti. İşte Kutlualp’in iddiaları…
“Başkan bana bir gün telefonda kendisi söyledi. ‘Anelka’yı satacağız’ dedi. ‘Nasıl satarız? Bu adamı alana kadar göbeğimiz çatladı’ dedim. Başkan bana; ‘Senin bilmediğin şeyler var, bu adam Van Hooijdonk’tan da beter’ dedi. Van Hooijdonk maçtan sonra tribünleri alkışlıyordu. Seyirci ile diyaloğu çok iyiydi. Yönetim seyirci ile diyaloğu iyi olan futbolcuyu sevmez. Başkan kendince haklı olabilir ama gönderiliş biçimleri yanlıştı.”

Polat, “Anelka anti futbol yüzünden gitti” demişti

KUTLUALP’in bu açıklamalarına karşın G.Saray Başkanı Adnan Polat, Anelka’nın F.Bahçe’den ayrılmasıyla ilgili olarak, 15 Haziran 2010 tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yayımlanan röportajında şunları söylemişti: “Benim hep yakındığım anti futboldan diğer büyükler de çok şikayetçi. Bir gün Aziz Yıldırım bana, Anelka’nın Türkiye’deki anti futbol yüzünden ayrıldığını anlattı. Aziz Bey, “Sana bir şey anlatayım” dedi ve söze girdi; “Bir gün yanıma Anel-ka geldi. “Başkan ben gitmek istiyorum” dedi. “Neden gitmek istiyorsun? Paranı almıyor musun?” diye sordum. “O konuda sorun yok başkan” dedi. “Stattan, taraftardan mı memnun değilsin?” dedim, “Hayır, burası muhteşem. İstanbul da zaten çok güzel” dedi. “E, o zaman neden gitmek istiyorsun” diye üsteledim.“Ben futbol oynamak istiyorum. Burada tekmelerden futbol oynanmıyor”

KAYNAK : Anelka neden gönderildi ? | SPORMİX- Spor Haberleri

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
“Ben futbol oynamak istiyorum. Burada tekmelerden futbol oynanmıyor"
Bu olay yüzünden ibrahimovic,juventus küme düşünce gitmek istedi.gitti de.
Türkiye'de kasap oyuncu çok maşallah.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Türkiye de harbiden Futbolü katletmeyi Top oynamak zanneden zibil kadar Anadolu Klübü var...

Sert Futbolu Adam sakatlamak zannedenler var...

Anadolu klüplerini geçtim...

Galatasaray bir tane Kasap aldık diye seviniyor taraftarları... Bu sene çok adam sakatlarız diye övünüyorlar...

İnsana önce insan olduğu için değer vereceksin...
Karşındaki adam dünya yıldızı diye haset ile bakmayacak onu sakatlayarak maç kazanmayı kendin için en büyük şerefsizlik olarak göreceksin...

Ama bu ülkede böyle düşüncek ADAM GİBİ ADAM olan kaç futbolcu kaç klüp var...

Hepsi dağdan inmiş hanzo...

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Yahu Madem Taraftarın Sevgilisi,Taraftarın Sevgilisini Neden Satıyorsun ?

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
anelkanın heryeri çalışıyordu elle,kolla ,ayakla adam her türlü gol atıyordu :D:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Anelka iyi topçu. Ülkemize gelmesine bir futbol seyircisi olarak sevinmiştim. Gitmesine ise bir Beşiktaşlı olarak daha da çok sevinmiştim.:P Boşverin gönüller bir olsun.:D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Türkiye de harbiden Futbolü katletmeyi Top oynamak zanneden zibil kadar Anadolu Klübü var...

Sert Futbolu Adam sakatlamak zannedenler var...

Anadolu klüplerini geçtim...

Galatasaray bir tane Kasap aldık diye seviniyor taraftarları... Bu sene çok adam sakatlarız diye övünüyorlar...

İnsana önce insan olduğu için değer vereceksin...
Karşındaki adam dünya yıldızı diye haset ile bakmayacak onu sakatlayarak maç kazanmayı kendin için en büyük şerefsizlik olarak göreceksin...

Ama bu ülkede böyle düşüncek ADAM GİBİ ADAM olan kaç futbolcu kaç klüp var...

Hepsi dağdan inmiş hanzo...

adam sakatlarız diye övünen kim merak ettim ne gördüm ne duydum böyle birilerini..... sert oynamakla , kasaplığı karıştırma... GS nin aldığı nasıldır bilmem sende bilmezsin kimse bilmez daha izlemedik.
ama adam sakatlamak için adam alınmaz gs de almamıştır baros unutulmadı ..

genel bir yorum yapargibi başlamışın anadolu kulupleri demişin sonra gs katmışın ... sanki biraz genelden özele kaymışın..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zamanın Fransa tdsi Trde oynarsan seni milli takıma almam dememişmiydi!