Androidli telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaxa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaxa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar , hemen konuya girmek istiyorum.
ben şuan apple ıphone 3GS kullanmaktayım ama birkaç nedenden dolayı telefonu satıp başka bir akıllı telefon almak istiyorum.Ama satıp hangi telefonu alıcağım hakkında karazsız kaldım.Öncelikle yeni alacağım telefondan istediğim compackt olması , 5-8 mp camerası olması ,700-1000 tl arası olması ,android olması gibi vb. özellikler işte benim bulduğum bazı telefonlar var
1-HTC wildfire s
2-HTC chacha
3-Belki lg optimus 2x
4-sony ericson neo v

sizce bu cihazlar nasıldır sizinde görüşlerinizi bekliyorum,bu arada sizde öngördüğünüz cihazları özelliklerinle buraya paylaşırsanız sevinirim :)

Teşekkürler;:dirol:

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
1000 lira bütçe ve öğrenci.. Senin yardıma ihtiyacın yok :D

Motorola Atrix'e de göz atmanı öneririm

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1000 oha abi öğrenci falan değilsin yeme bizi :D

zaxa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Baba parası yiyenlerden değiliz başkan :) telefonu zaten kendim çalışıp aldım gene onu satıp 700 tl gibi bir fiyata kar etmeyi bile pilanlıyorum ucuz bişey alıp malum para lazım ÖĞRENCİYİZ :cool:

zaxa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neo v bana da hoş gözüktü ama kafama takılan bazı şeyler var benim için önemli olan şeyler
bataryanın çabuk bitmemesi,internete hızlı girmesi ,şık tasarıma sahip olması,kamera önemli iyi olması,Birde bu çok önemli ele oturan compact olması çok önemli bunların hepsi neo v de varmı :) atrix ede baktmda bana biraz büyük geldi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu istediklerinin çoguu Neo V de mevcut.
Bende İdeos x5 var mesela,eger telefon alacak olsa idim.Bu Neo V olurdu.

zaxa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bide bn htc chacha,neo v ve optimus 2x i begenmistim bunların arasından en iyisi sony neo mu?

birdebu sony ericson neo samsung galaxy s ,htc sesden aflaaad hızlı internegirermi

alperen41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kasmayan android işlemcili telefon arıyorum. HTC nin 1000 tl altı telefonları hoşuma gidiyor.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
valla kardeşim ben vodafone den aldım zaten genc avantajı kullanıyordum manayla cihaz sahıbı oldum 6oo tl ye buyur özellikleri burda
http://www.ceptown.com/model/1897/htc-explorer-pico
htc wild fire s e göre dez avantajları 3mp kamerası diger yonden explorer cok daha ıyı işlemcisi degisik arayuzu degisik gercekten hızlı bir telefon