Androidfirsati.com adlı site !!!!

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar konu başlığını yanlış yere yazmış olabilirim eğer yanlışsam şimdiden kusuruma bakmayın. Sorum şu olacak başlıkta belirttiğim site bugün facebookta reklamlarda gördüm ve siteyegirdim herşeyi orjinal olarak satıyor tarzında şeyler yazmışlar ama halen bir güven yok telefonnumarasını aradım ve konuştum yaptığımız sadece yurt dışından almak ve android işletim sisteminikendimiz yüklemektir dediler siz ne düşünüyorsunuz bu site hakkında ? Sitenin linki buradahttp://www.androidfirsati.com/

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası bana da pek güvenli gelmedi vardır bi kataküllisi..

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi sadece kredi kartı ile ödeme kabul ediyorlar kapıda ödeme veya havaleyi kabul etmiyorlar biz ödedikten 1hafta sonra dükkanı kapatıp gitmeyecekleri ne malum diyor insan. Ayrıca yurt dışından alınan samsung ürünlerinin içerisinde zaten hali hazırda android işletim sistemi yüklü değil mi ? Yani biz kendimiz yüklüyoruz demişti irtibata geçtiğim kişi oda kafama takılan bir diğer konu.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar biraz akıllı olun. İphone 4s 32 500 tl diyor. Yurtdışında bile bu fiyata satılmıyor ki adamlar buraya getirsinler. Galaxy A3 650 tl demiş. Zaten yurt dışı satış fiyatı 600 dolar. sana nerden verecek o fiyata. Size olacakları söyliyim. Paranızı alıp kaçmazlar size çakma s3 veya 4s yollarlar.

not: ayrıca kutu içerisinde ne var sorusuna android işlemcili telefon cevabını vermişler. android bir işlemci değil işletim sistemidir.

Neyse benden tavsiye sakın kanmayın sonra başınız ağrımasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benden sana tavsiye;bu dünyada hiç kimse sana normal fiyatının altında bir şeyi "sebepsiz" vermez.Bu tür şeylerin hepsini görür görmez kapat ve bir daha düşünme. Sürekli aklını kurcalar,hep acaba dersin ama sonunda karşında ne bir muhatap alacağın kişi-şirket,ne de sana arka çıkacak bir "devlet-adliye" bulamazsın.çünkü şu an ülkemizde hukuk çökmüş durumda bireysel olarak kendini koruman gerekiyor.

Siteye gelince normal kullanıcıları kandırmaktan ziyade,biraz davadan anlayan kullancıılar için de alt tarafta nerden bulmuşsa güvenlik sertifikalrının resimlerini peş peşe dizdirmiş.Vitrin yapmış kendine.Sıkça sorulan sorular eklemiş.Zaten yazan şeyleri okursan seni tatmin etmeyecektir.Sanki o klavyenin arkasında bir dolandırıcı varmış da sana ürünü övüyor da övüyor. " Fırsat live vs." diye bir de ad uydurmuşlar,bugün var yarın yok.Aman dikkat et kimseyi de bulaştırma.

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar biraz akıllı olun. İphone 4s 32 500 tl diyor. Yurtdışında bile bu fiyata satılmıyor ki adamlar buraya getirsinler. Galaxy A3 650 tl demiş. Zaten yurt dışı satış fiyatı 600 dolar. sana nerden verecek o fiyata. Size olacakları söyliyim. Paranızı alıp kaçmazlar size çakma s3 veya 4s yollarlar.

not: ayrıca kutu içerisinde ne var sorusuna android işlemcili telefon cevabını vermişler. android bir işlemci değil işletim sistemidir.

Neyse benden tavsiye sakın kanmayın sonra başınız ağrımasın :)

Yok zaten inandığımızdan değil fakat hem orjinal demeleri hemde garantili demeleri falan kafa karıştırıcı ayrıca da akıl oyunları yaptıklarını sanıyorlar ama dediğin gibi yurt dışı piyasasında bile bu kadar ucuz değil fiyatlar. o zaman buradan duyuralım kimse inanmasın böyle sitelere :)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Orjinal, garantili deseler ne olacak ki. herkesin her dediğine inanmamız mümkün değil :) 600 dolara amerikada satılan galaxy s3'ün türkiye de 650 tl ye satılmasının mümkünatı yok. Dediğim gibi çinden gelen bu telefonların birebir kopyaları fakat çin malı tabi ki.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1. ne zamandan beri iphone 4 android işletim sistemi kullanıyormuş.resme dikkat ederseniz iphonun yanında kocaman android resmi var.

2. kayıt yaptırmak için android yukledik demisler. bunun mealide telfonun imei ni klonlamislar.

3. kendilerini yala
nlayan bu delilleri ansayfalarina göre bu sahislar teknolijinin t sinden bile anlamıyor.

not. mobilden yazdığım için baya yazım yanlışi var.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tamamen güvenilirsiz bi site itibar etmeyiniz

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden android yüklüyorsunuz diye sordum verdikleri cevap: "öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı biz teşekkür ederiz.
Android sistemi her cihaz için geçerli değil o söylediğiniz biz yüklemesini kaydını v.s. gibi tüm işlemlerini yaparak sizlere sunuyor ve kendi teknik servisimizi de hizmetenizie açıyoruz."

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neredeyse almak üzereydim forumları bir dolaşayım dedim ve büyük bir kazık yemekten kurtuldum her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ALLAH A EMANET OLUN

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Uzak durun, grey market ürünleri bunlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN Okuru rumuzlu arkadaşım, Sakarya ile uzaktan yakından alakaları yok. İletişim adresi olarak Küçükyalı İstanbul adresini yazmışlar. Sakarya'da faaliyet gösteren firma androiftelefonlari.com web adresinden satış yapan bir firma. Gerekli araştırmayı yapmadan yanlış insanları yanlış ithamlarla karşı karşıya bırakmak çok doğru değil.

nes1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye bağlanamadım. Hata veriyor. Ben Sakaryalıyım. Adresi varsa verin bir gidip bakayım nasıl bir yer

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye bağlanamadım. Hata veriyor. Ben Sakaryalıyım. Adresi varsa verin bir gidip bakayım nasıl bir yer

Arkadaşım zaten dolandırıcı oldukları için ya da sahta ilan verdikleri için 1 hafta sonra hemen kapatıyorlar herşeyi kimi kandırdılar ise onlardan paralarını alıp gidiyorlar bu yani o yüzden uzak duralım bu tarz yerlerden.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cin malikopyagibi gorunen cihazlar benim bildigim gorunus itibariyle ayni gorunse de teknik ozelliklerde ayni olmuyolar melsesef. kutu sekil olarak menu olarak ayni oluyo ama misal modemi 3g 30mbps civari bi hizlaridestekliyo diyelim cin malinda aciyosunuz menude acilmiyo bu ozellik yada acildi gorunuyo hiz testinde gprs hizini asmiyo (ornek olarak illa hepsinde 3g yok demiyorum) gibi sorunlar cikiyo. ben de vaktinde cin mali ayni kalite diyodum ama cikardiklari sorunlardan dolayi kafamdan sildim .
gerci bazen kameralari orjinalden de yuksek cozunurluklu ciktigi da oluyodu ama istisnai bisey :P
alicaksaniz da cin mallarinda tum ozelliklerini test eden bi programla (varsa tabu :P ) yada kendiniz kontrol ederek alicaksiniz . en azindan ben almam ya alicak olsam oyle yapardim herhalde :P

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cin malikopyagibi gorunen cihazlar benim bildigim gorunus itibariyle ayni gorunse de teknik ozelliklerde ayni olmuyolar melsesef. kutu sekil olarak menu olarak ayni oluyo ama misal modemi 3g 30mbps civari bi hizlaridestekliyo diyelim cin malinda aciyosunuz menude acilmiyo bu ozellik yada acildi gorunuyo hiz testinde gprs hizini asmiyo (ornek olarak illa hepsinde 3g yok demiyorum) gibi sorunlar cikiyo. ben de vaktinde cin mali ayni kalite diyodum ama cikardiklari sorunlardan dolayi kafamdan sildim .
gerci bazen kameralari orjinalden de yuksek cozunurluklu ciktigi da oluyodu ama istisnai bisey :P
alicaksaniz da cin mallarinda tum ozelliklerini test eden bi programla (varsa tabu :P ) yada kendiniz kontrol ederek alicaksiniz . en azindan ben almam ya alicak olsam oyle yapardim herhalde :P

HDC Galaxy S3 çıkarmışlar birde android yani ve hiçte fena değil adamlar istediği zaman kaliteyi yakalayabilirler ama hem ön yargı hemde geçmişte yapmış oldukları taklit,sahte ürünlerden dolayı kimse kolay kolay yaklaşmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de mersinden birisiyle irtibata geçtim s3 gönderecek hemde 650 tl nasıl -bana hacizdeyim dedi çok paraya ihtiyacım var dedi bende inandım sonra internetten araştırdım sabun koyuyorlarmış içine (bi de ptt kargoyla gönderiyor ptt de parayı vermeden kargoyu vermiyorlar mış bunuda yeni öğrendim bakalım parayı vermeden açmayı deniyeceğim olmazsa beyanat isterim o da olmazsa almicam )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum haklısın... İphone'un İşletim Sistemi iOS

İphone'un İşletim Sistemi OS'dir. iPhone OS olan işletim sisteminin adı daha sonra iOS olarak değiştirilmiştir. iOS Apple'ın orijinal olarak iPhone için geliştirdiği ancak daha sonra iPod Touch ve iPad'de de kullanılan mobil işletim sistemidir. Mac OS X'den türetilmiştir. iOS içinde 4 katman bulundurmaktadır: Core OS tabakası, Core Servisleri tabakası, Medya tabakası ve Cocoa Touch tabakası. Yazılım cihazın içinde 500 MB'lık bir alan kaplamaktadır....
yani androit diye bişi kullanılmıyor...birde özellikler bölümünün en alt satırında ödeme ve iade falan yazıyor.... sadece kredi kartı ödemesi alınıyor ve iade ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ve 5 gün içerisinde teslimat yağılıyor.... azami 3 iş gününü geçemez teslimatlar.... sakın kimse almasın,başınız ağrımasın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tamamen sahtekarlar. Çin malı 100 tl etmeyen mal satıyorlar.