Androidden wp ye geçmeyi düşünüyorum önerirmisiniz dostlar?

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androidde sistemin şişmesinden,ram azlığından ve bataryadan şikayetçiyim nasıl wp yi bana önerirmisiniz saygılarımla...

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende Android kullanıyorum memnunum aslında ama WP nin güzel yanları var örneğin 512 ram li Android telefonlar ile 512 WP telefonlar arasında dünya kadar fark var Androide zar zor yeterken WP için gayet yeterli ve sistemi en zorlayan oyunları bile rahatlıkla oynayabiliyorsun.

WP de sistem şişmez.

Ancak şu Amber güncellemesinde sonra şarj sorunları oluşmuş fakat bu soruna dair güncelleme geleceği söyleniyor

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Samsung ativ s i deneme amacli aldim. Aldigima hic pisman olmadim. Hem ucuz hem şık telefon. Ustelik her gun yeni programlar ekleniyor. Kisacasi zorluk hic cekmedim. Goren hangi marka telefon, ne kadara aldin diye soruyor. Wp 8 cok iyi isletim sistemi. 1gb ram ile telefon ucuyor. Oyunlara gelince, androidin oynayabildigi her oyunu rahatlikla oynayabiliyorsun. Asphalt gibi oyunlar kasilmadan oynaniyor. 240 euroya sgs3 un yapabildiklerini rahatlikla yapiyorsun. Samsung ativ s bu sekilde. Diger windows phonelari bilmiyorum.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung ativ s i deneme amacli aldim. Aldigima hic pisman olmadim. Hem ucuz hem şık telefon. Ustelik her gun yeni programlar ekleniyor. Kisacasi zorluk hic cekmedim. Goren hangi marka telefon, ne kadara aldin diye soruyor. Wp 8 cok iyi isletim sistemi. 1gb ram ile telefon ucuyor. Oyunlara gelince, androidin oynayabildigi her oyunu rahatlikla oynayabiliyorsun. Asphalt gibi oyunlar kasilmadan oynaniyor. 240 euroya sgs3 un yapabildiklerini rahatlikla yapiyorsun. Samsung ativ s bu sekilde. Diger windows phonelari bilmiyorum.
Yurtdışından aldınız sanırım.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
uygulama oyunla işin ve beklntin yoksa arayüzüde hoşuna gidiyorsa olabilir tabi

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Androidde sistemin şişmesinden, ram azlığından ve bataryadan şikayetçi isen rami ve bataryası bol bi Android al niye Windows'a yöneldin :D

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben xperia s den lumia 1020 ye geçmeyi düşünüyorum saygılar bu arada değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Android deki kadar çok uygulama yok wp de ancak android 1gb ramli telefonda bile kasarken wp 512 ram li telefonda bile hızlı ve sorunsuz
Bence android den wp ye geçmen güzel uygulama konusunda da wp geliştiriliyor

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamanla wp de gelişecektir ama zamanı var dediğim gibi ama geliştiği zaman androidi geçeceğini düşünüyorum sadece biraz zaman unutmayınız ki dostlar android bu haline gelene kadar 5 yıl geçti teşekkür saygılar

knkmert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zorlanırsın . bende geçiş yaptım . hızlı şık . ama androıdın dandık müzik indirme programı bile orada ucretlı yanı herşey para . sana free deyıp ındırıyo muzık ındır e tıkladıgında pro ya gec dıyor mısal verdım cogu uygulama boyle paralı

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yaf bırakın artık şu wp yakında androidi geçicek muhabbetlerini wp hiçbir zaman androidi geride bırakamıyacak sanki wp gelişiyor android geriye basıyor gibi konuşuyorsunuz.Wpda daha full hd panel kullanılmamış.Sistemi çok yoruyor full hd paneller sen htc one'nın aynısını yap hd ekran koy bak bakalım ne oluyor.Androidte gelişiyor yeni sürümler çıkıyor ve gittikçe daha stabil oluyor.Wp istediği kadar uygulama arttırsın uygulama artıracağına önce kısıtlamaları kaldırsın.Ha bide tüm güzel oyunlar ücretli olacağına birkaç ünlü güzel oyunda ücretsiz koysunlar bari belki alan olur o zaman çünkü tüm ücretsiz oyunları atari oyunları gibi.Zaten wp nokia tekelinde sırf bu kısıtlamalar yüzünden firmalar rekabet bile edemiyorlar.Zaten herşey aynı genelde donanımda aynı oluyor hiç olmazsa nokia alırım artısı var diyor herkes.Wp gelişip androidi bu kafayla geçerse hepimiz nokia tekeliyle karşı karşıya kalıcaz buda nokianın insafına kalmak demek ki buda son kullanıcı için kötü bir durum.Umarım bu kafayla devam ederde androidi geçemez.En azından andoidli cihazlarda rekabet var bize olumlu yansıyor wpda öyle bişi de yok alan nokia alıcak zaten.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
almaman hata koş al kaybedecek bişey yok htc modellerine ve lumia'lara bak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
nokia'nın yeni sahibi microsoft yani windows phone yükselişe geçicek lumia almayan pişman olucak sürücü derdi olmadan mobil modem kullanımı mümkün olucak adsl ve fiber varken mobil modeme gerek yok dersen adsl kesilir mobil devam eder.

goktas19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WP gecmeye karar verirken bazi seyleri goze alman gerek
Kisisellestirme konusu kisitli guncellemelerle duzeliyor GDR2-AMBER-GDR3-Win 8,1 e filan la
Eksigi olan bir sistem her sey dort dortluk degil beklemen lazim duzeliyor
Magaza gelisiyor zamanla duzelebilecejk bir sey...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sonunu düşünen kahraman olamaz bekleye bekleye sabır taşı çatladı bekleme al kullan hayatını yaşa.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla dostum s3 kullanıyorum yok özellestirile bilirmiste yok root da yok custom rom muşta falan faso fiso en azından benim icin yani okadar para vericem birde daha iyi hale getirmek icin neymiş root atcakmışım neymiş custom rom yükliycekmişim olduu :dil: ama ram konusu gayet sıkıntı halen populerlik seviyesinde olan ugulamaların androidle olan sorunları falan bazen oyle bir an geliyorki hızlı sorunsuz bir şekilde bir işlem yapman lazım yani oyle bir olmaycak zaman da donuyor durduruldu falan insanı cileden cıkartıyor. hee saf android de böyle seyler yasanmıyordur belki kullanmadım nexus falan ama samsungun, LG, HTC falan ustunde oynanmış arayüzü değiştirilmiş android bana gore hakkatende sıkıntılı o yüzden ya saf android li bir tel alırım yada WP yada elmaya yonelirim.

-Ama kaldı ki win nin nokia alması.. googlen motorolayı alması.. samsungun tizen hazırlaması... yine samsungun aktif kullanan sayısının cok az olmasına rahmen halen chat one ayakta tutması gelicekte her firma kendi işletim sistemini üretip satıcağını gosteriyor.

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam oyun ve uygulamalara hep giriyorsan androidde kal.Ama internette gezineceğim v.s diyorsan wpye geçebilirsin.Hem farklılık olur :)

TheJack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence geçme.çok karışık ve uyçulamalar iğrenç

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
bence geçme.çok karışık ve uyçulamalar iğrenç

buda güzeldi millet basit arayüz sıkılırsın der bu karışık :) önelikle eline alabliyorsan bir yerden al temin et gör cihazı sonra karar ver derim sonra işine yarayan bir uygulama olmaz gelip burda şöyle kötü böyle kötü demeni istemem

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum geçme bence. ben denedim allah yaşatmasın

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
wp8 gayet iyi oldu geçmemek için neden yok benim imkanım olsa çoktan almış kullanıyor olurdum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kusura bakma ama sen öyle san demek zorundayım. WP zaten androidin önünde ama bu tabii şimdilik hissedilmiyor çünkü henüz yaygınlaşmadı. Piyasadaki telefon sayısına göre bakarsan en çok programa sahip sistem WP. Bu şu demek Microsoft şu anda para kazanmadığı halde yatırım yapıyor yazılım ürettiriyor demek. İşte o yüzden WP iki senede 300.000 uygulamayı bulmuş durumda, yine en çok güncellemeyi çıkaranda WP Android gibi cihaz alıp güncelleme görmeden cihazı satmıyorsun. Ayrıca Microsoft ta microsoft temelli ve çok kaliteli programlar var MS Office gibi, Mix Radio gibi, ve yine microsofta bağlı dünyanın kabul ettiği one serisi programlar da Microsoft patentli. İşletim sisteminin kendisi dersen zaten şu anda bile WP Android'in önünde gelirki jet hızıyla nerdeyse 15 günde bir guncellemeler alıyor. Nokia ise zaten cihaz üretiminde en tecrübeli firmalardan biri ips ekranlara bile clear black teknolojisi ile led ekranlar kadar performans sağlatabilen bir firma. O kadarki temmuz güneşinin altında güya ips ekranda herşeyi rahatlıkla okuyabiliyorsun. Kısacası dünyanın en büyük yazılımcısı Microsoft ile dünyanın en tecrübeli telefon üreticisi bir araya gelmiş durumda iken WP yi hiçte yabana atma derim.

runawaytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arayüzüne alışırsan performans olarak farkı yaşarsın wp gerçekten çok başarılı.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ya bırakın şu wp hızlı ayaklarını yeminle bugün fitil oldum yaf.Bir ayar yapacak 2 saat bekle telefonu sıfırladık 2 saat bekle ne yapıyorsa uygulama yüklüyorsun 11mb 2saat bekle herşeyde bekle.Yemin ediyorum onda telefonu sıfırlayıp uygulamaları kurup ayarları yapana kadar ben g2yi sıfırlarım rootlarım rom kurarım uygulamalarımı yüklerim ayarları yaparım üstüne birkaç tane de oyun oynarım o neydi arkadaş 2 şey yapana kadar fitil oldum bu mudur hız.Bir microsoft hesabı istiyor sizden giriyorsunuz sonra başka bir microsoft hesabı ekleyemiyorsunuz halbuki androidte kullanıcıdan kullanıcıya geç istediğin gibi.Neyse zaten bu platforma sıcak bakmıyordum şimdi kararım netleşti hayat boyu wp telefon almam.

xalpay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben şiddetle öneririm, stabil sistem hızlı çalışıyor kasmıyor ve en önemlisi iş yapabilir bir ortam sunuyor sadece internete girme değil her anlamda iş dünyasındaysan mobiliye bir ortam geliyor sistemlerle entegre olabilen ve iş yapabileceğin...