Android'den iOS'e Geçer misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Her sene düzenli olarak 3-4 defa ondan ona ondan ona geçiş yaptığım doğrudur...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
2 cihan bir araya gelse de teknolojide 10 yıl fark atsada hepsinden ucuz olsada yine de geçmem forever android :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
geçerim geçeli epey oldu

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Son model iphone verin, bakın nasıl geçiyorum :mrgreen:. Şaka bir yana para sorunu olmasa niye olmasın androidde, iosta güzel.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Plus modelleri dışında pek beğendiğim söylenemez

S

SDN Okuru dvrm

SDN Okuru
Android in kullandıkça yavaşlaması bi güncelleme yi 40 yılda bir alması ios stabilitesi hız sorunsuz olması i phone 4 kullanan arkadaşımın telefonunun bile şuan hala canavar gibi çalışması ios a gecmek için yeter bile

G

guneyli07

SDN Okuru
Bütün yeni sosyal platformlar android daha geç geliyor. Gelse bile eksik özellikle geliyor. Güncelleme desen nerdeyse 1 sene sonra geliyor

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sürekli rom atmaya launcher değiştirmeye alışmış biri olarak ios'a geçmek aklımın ucundan bile geçmiyor. kötü telefon değil elbette ama android çok daha eğlenceli şu an.

ayrıca apple'ın kısıtlayıcı özellikleri ile insanları keriz yerine koyuyor buda soğutan etkenlerden biri

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
pek düşünmüyorum yav. android eskisi gibi değil artık. ama ios hâlâ aynı bence :D

P

PythonDjango

SDN Okuru
iOS kullanıcıları androidi tadınca resmen eşekten inip ata binmiş gibi oluyorlar genelde. Android özgürlük demek ucuzluk hız demek. iPhoneun kısıtlı dünyasından ben şahsen çok sıkıldım. Para sömürüsünden başka birşey değil iPhone. Çok basit bir örnek vereyim. Malum iPhone orjinal şarj kabloları çok dayanıksız ve androide göre çok çabuk bozuluyor. Bozuldu orijinale 80 TL vermek istemediniz yan sanayi aldınız başlıyor dertler yok bu kablo uyumlu değil yok bilmem ne.
Bunu geçtim iTunes muhabbeti. Kaç yıllık bilgisayarcıyım yazılım sektöründeyim yılların mac kullanıcısıyım ki iPhone mac senkronize çalışıyor oldukça fakat iTunes bir türlü verim alamadım. Fotoğraflarımı bir kez olsun tek seferde yedekleyemedim bir kez doğru dürüst çalışmadı iTunes. iPhone tam bir işkence uzak durun.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Android'te artık eskisi gibi telefonlar kasmıyor. Eskiden ram yetersiz geliyordu, işlemci hızı düşüktü ama şimdiki amiral gemilerinde ara sıra 3.parti yazılımlardan veya tam oturmamış yazılımlardan kaynaklı laglar olsada donup 5-10 saniye sonra yanıt vermeme gibi bir problem kalmadı artık. Bunu bence ios kullananlarda görüyor.

Android-İos kulvarında her ne kadar ios önde görünse bile eskisi gibi aralarında uçurum yok.

Artık ileride İos kullanıcıları stabilite haricinde pek söz edemez haline gelecekler gibi görünüyor.

Eğer Iphone fiyatları ucuz olsaydı, Sony yerine Apple kullanıyor olabilirdim.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Android'te artık eskisi gibi telefonlar kasmıyor. Eskiden ram yetersiz geliyordu, işlemci hızı düşüktü ama şimdiki amiral gemilerinde ara sıra 3.parti yazılımlardan veya tam oturmamış yazılımlardan kaynaklı laglar olsada donup 5-10 saniye sonra yanıt vermeme gibi bir problem kalmadı artık. Bunu bence ios kullananlarda görüyor.

Android-İos kulvarında her ne kadar ios önde görünse bile eskisi gibi aralarında uçurum yok.

Artık ileride İos kullanıcıları stabilite haricinde pek söz edemez haline gelecekler gibi görünüyor.

Eğer Iphone fiyatları ucuz olsaydı, Sony yerine Apple kullanıyor olabilirdim.
O gelismemis telefonlarda progami durduruyordu bir telefon alirken ram bellek e bakmak lazim birde kamera bellegi vs. Bellek dolu olunca telefon kasar s3mini de oluyor bellek dolu olunca kasar [emoji20]

h2oxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefon rehberim, kişisel resimlerim, Mobil bankacılık, kurumsal mailler genel olarak baktığımda güvenlik sorunu olmayan bir işletim sistemi istiyorum her yazılan uygulamayı çat diye pazara sürmeyen bir üretici. Tabi ki ios candır.
Diğer taraftan Iphone nun kısıtlayıcı olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş her nekadar kullanma ihtiyacı duymasam ve önermesemde Jailbreak diye birşey var. Haberiniz olsun :)

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Androidi s3 yüzünden sevmiyorum artık şimdiye kadar da ios kullanmadım. Şimdiki telefonum s3 ve değiştirecek olsam kesinlikle ios a geçerim.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Saçma sapan muhabbetler sorsan %90 ınız whatsapp, facebook dışında bi de birkaç oyun dışında hiçbi özelliğini kullanmıyosunuzdur ne farkeder ha android ha ios olmuş. Onlar ceplerini doldurur siz de konuşursunuz böyle ona mı geçsem acaba buna mı diye. Android güvensiz İos daha güvenli muhabbetleri dönüyo bi de kaçınız android kullanıp da zarara uğradı şimdiye kadar? Hep pazarlama satış stratejileri bunlar, boş işler