Google pixel.Android yazılımını en iyi kullanan marka hangisi ?
Samsung
Xiaomi
Oppo
Oneplus
Huawei
Ve diğerleri
OnePlus dışında hepsi çok kötü siz bari yapmayın ?Bence BBK Electronics (Oppo, Realme, OnePlus, Vivo).
Ee? Ben farklı bir şey demedim zaten. Hem sizin hesabınıza göre BBK çöp oluyor ve o zaman çelişiyorsunuz demek. BBK Electronics'i ve diğer markalarının UI'lerini araştırın.OnePlus dışında hepsi çok kötü siz bari yapmayın ?
Onu da geçin, kardeşi Vivo'nun Funtouch OS arayüzü sorunsuz. Vivo Y11s ile Funtouch OS 12 ve Funtouch OS 11 kullandım ve sorunsuz, stabil ve bloatware içermiyordu.OnePlus dışında hepsi çok kötü siz bari yapmayın ?
Çok komik. Gülmekten duvarda delik açtım.Ayfon? Şaka ya şaka. En iyi benim telefonum kullanıyo androidi. Diğerleri fasa fiso?
Yazmasan da olurdu sen deliğini açakal. ?Çok komik. Gülmekten duvarda delik açtım.
İkincisini açtım.Yazmasan da olurdu sen deliğini açakal. ?
O zaman vivo telefon tercih edilir yani anneme bakıyoruz da tarifeye ek olarak taksitliOnu da geçin, kardeşi Vivo'nun Funtouch OS arayüzü sorunsuz. Vivo Y11s ile Funtouch OS 21 ve Funtouch OS 12 kullandım ve sorunsuz, stabil ve bloatware içermiyordu.
Kardeşim lafı evirip çevirip saçma anlamlara çekme, Bir firmanın her segmentte ürünü olabilir. OnePlus ise en üst segment bu içlerinde. Ben de sadece Oneplus kaliteli kalanı çöp diyorum, bunu sen de iyi anlıyorsun ama ne hikmetse böyle yorumlamak istemiyorsun.Ee? Ben farklı bir şey demedim zaten. Hem sizin hesabınıza göre BBK çöp oluyor ve o zaman çelişiyorsunuz demek. BBK Electronics'i ve diğer markalarının UI'lerini araştırın.
S20 veya üst segment bir Samsung Galaxy modeli kullanmanızı diliyorum. Bir daha o saydığın arayüzlerin yüzüne bile bakmazsın. Zamanında nasıl HTC Sense Android’de en iyisiydi şimdi de One UI son derece başarılı. Çinli markalar ucuz diye her şeyini övmeyi bırakın artık??Onu da geçin, kardeşi Vivo'nun Funtouch OS arayüzü sorunsuz. Vivo Y11s ile Funtouch OS 21 ve Funtouch OS 12 kullandım ve sorunsuz, stabil ve bloatware içermiyordu.
F/P modeli yok denecek kadar az. Bulursanız alabilirsiniz ama.O zaman vivo telefon tercih edilir yani anneme bakıyoruz da tarifeye ek olarak taksitli
One UI mi iyi? A10/A20 gibi cihazlarda kullanırsanız anlarsınız. Hem lafı çevirmiyorum. O cümleden çıkan sonuç o. BBK'dan sadece OnePlus deseniz bir şey demezdim. Hem sizde o zaman bir Vivo deneyin. Birde, BBK'nın bütün marka/modelleri kazık. Akrabamıza Y11s'i 2100'e almıştık. Normalde o da kazıktı.Kardeşim lafı evirip çevirip saçma anlamlara çekme, Bir firmanın her segmentte ürünü olabilir. OnePlus ise en üst segment bu içlerinde. Ben de sadece Oneplus kaliteli kalanı çöp diyorum, bunu sen de iyi anlıyorsun ama ne hikmetse böyle yorumlamak istemiyorsun.
S20 veya üst segment bir Samsung Galaxy modeli kullanmanızı diliyorum. Bir daha o saydığın arayüzlerin yüzüne bile bakmazsın. Zamanında nasıl HTC Sense Android’de en iyisiydi şimdi de One UI son derece başarılı. Çinli markalar ucuz diye her şeyini övmeyi bırakın artık??
Orada zaten S20 ve üstü olarak belirttim. One UI son derece iyi bir arayüz sadece güzel bir telefonda kullanmanız gerekiyor. Ama sizin dediğiniz Oppo , Vivo gibi markaların en üst seviye cihazlarını dahi alsanız One UI'daki gibi seri bir arayüzle karşılaşmıyorsunuz.One UI mi iyi? A10/A20 gibi cihazlarda kullanırsanız anlarsınız. Hem lafı çevirmiyorum. O cümleden çıkan sonuç o. BBK'dan sadece OnePlus deseniz bir şey demezdim. Hem sizde o zaman bir Vivo deneyin. Birde, BBK'nın bütün marka/modelleri kazık. Akrabamıza Y11s'i 2100'e almıştık. Normalde o da kazıktı.
Kesinlikle doğru. One UI bir tanedir <3.Orada zaten S20 ve üstü olarak belirttim. One UI son derece iyi bir arayüz sadece güzel bir telefonda kullanmanız gerekiyor. Ama sizin dediğiniz Oppo , Vivo gibi markaların en üst seviye cihazlarını dahi alsanız One UI'daki gibi seri bir arayüzle karşılaşmıyorsunuz.