Android-x86 4.4r1 Boot Etmiyor

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,

Elimde 1 GB RAM bulunan SAMSUNG bir netbook var. Windows inanılmaz derecede (öyle böyle değil) kastığı için Android-x86 yüklemeye karar verdim. http://www.android-x86.org/ dan indirdim ve bilgisayara kurdum. Ayrıca yaklaşık 1 ay önce de kurmuştum ve hiç sorun olmamıştı. Dual Boot yapmıştım. Şimdi temelli Android'e geçmeye karar verdim. Yükleyiciyi açtım. Windows diskini formatlayıp Android yükledim. Hiç sorunsuz kullandım. Fakat bilgisayarı kapatıp açınca açmak için bir işletim sistemi olmadığını söyledi. Tekrar denedim. Yine aynısı oldu. Daha önceki ile aynısını yapmak için Windows yükledim ve 2. disk oluşturup tekrar denedim. Bu sefer açılırken direk Windows'u açtı. 2 kere daha denedim ve yine aynısı oldu. Eğer kasmasa Wİndows'u bırakmam fakat Wİndows 7 ve 8 gibi sürümler 1 GB RAM için pek iyi değil. Bu yüzden (Mac OS desen anca OS X 10.3 yüklenir :D) Ubuntu'da bile kasıyor. Tek çare Android. Fakat dediğim gibiBoot etmiyor. Arkadaşlar nasıl düzeltirim sorunu? Bu forumdan yardım geleceğine inanıyorum...

Özellikleri:

• İşlemci: Single Core Intel Atom N450
  • RAM: 1 GB DDR2
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics
  • HDD: 260 GB
  • Marka: SAMSUNG
  • Model: NP-N150-JP07