Android veya Apple 1300-2100 TL ARASI

Furkan Özz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Benim İlk Konum Olacak.Ben Telefon alcam fakat android ve ios arasında kaldım android de bu fiyatlar arasında en iyi telefon sizce nedir araştırdım fakat pek anlayamadım lütfen yanıtlayın. 1 aydır düşünüyorum. Bulamadım

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Merhaba Arkadaşlar Bu Benim İlk Konum Olacak.Ben Telefon alcam fakat android ve ios arasında kaldım android de bu fiyatlar arasında en iyi telefon sizce nedir araştırdım fakat pek anlayamadım lütfen yanıtlayın. 1 aydır düşünüyorum. Bulamadım
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Bütçen dahilinde önerebileceğim telefonlar: iPhone SE, Note 5 ve Huawei P9 olacaktır.
Eğer bütçemi o kadar zorlamak istemiyorum dersen de Xiaomi Mi5 ve Reeder P10s fiyat/performans cihazlarıdır.
SDN' de bu cihazların incelemeleri ve Uzun Kullanım Testleri(UKT) var. Onları izle. Bu cihazlarla ilgili aklında soru işareti kalırsa da kullanıcı kulüplerine bak. Sorularının cevaplarını bulamazsan oradaki arkadaşlara sor. Cevap vereceklerdir.

Dipnot: Lg G5' e de bakabilirsin fakat gerek malzeme kalitesi gerekse çıkartılabilir yapısından dolayı ben pek önermiyorum insanlara.

Son düzenleme:

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Lg g5 veya note 5 alabilirsin güzel telefonlar yada o fiyata s7 bulabilirsen onu al ama hangisini alırsan al pişman olmazsın

Furkan Özz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle iphone se alırdım fakat 4 inç bana çok küçük gelir ve bataryasıda dayanmaz aynı zamanda yoksa iyi telefon s7 ler 2100 2250 tl arası ya onu alıcağım veya bir arkadaşım iphone se kullanıyor biraz onu tartışıcam
Birde 64 gb çok pahalı se lerin fakat 16 lar 1800 tl civarında 16 gb hafıza az gelirmi kasma yaparmı

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Kesinlikle iphone se alırdım fakat 4 inç bana çok küçük gelir ve bataryasıda dayanmaz aynı zamanda yoksa iyi telefon s7 ler 2100 2250 tl arası ya onu alıcağım veya bir arkadaşım iphone se kullanıyor biraz onu tartışıcam
Birde 64 gb çok pahalı se lerin fakat 16 lar 1800 tl civarında 16 gb hafıza az gelirmi kasma yaparmı
16 gb telefon asla alma çok pişman olursun ben 16gb almıştım pişmanlıklar içindeyim sakın 16gb alma

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Kapasitenin düşük olması kasma donma yapmaz. Sen kendine sorucaksın;
-Müzik arşivi yapıyor muyum?
-4k kayıt yapıyor muyum?(Flasha atarsan sorun değil)
-Fotoğraf arşivi yapıyor muyum?
-Çok fazla, yüksek kapasiteli(Asphalt 8, Gta..) oyun oynuyor muyum?
Eğer 1-2' den fazla, yüksek kapasiteli oyun yüklemezsen, fotoğrafları belirli süre aralıklarında bilgisayara veya flasha atarsan ve müziğini çevrimiçi dinlersen(Spotify, Apple Music) 16gb yeter ve artar bile. Kişiden kişiye değişir yani yetip yetmeyeceği.

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Bütçen dahilinde alıpta en uzun süre kasmadan kullanacağın telefon iPhone SE' dir.

Furkan Özz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer 1-2' den fazla, yüksek kapasiteli oyun yüklemezsen, fotoğrafları belirli süre aralıklarında bilgisayara veya flasha atarsan ve müziğini çevrimiçi dinlersen(Spotify, Apple Music) 16gb yeter ve artar bile. Kişiden kişiye değişir yani yetip yetmeyeceği.

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Bütçen dahilinde alıpta en uzun süre kasmadan kullanacağın telefon iPhone SE' dir.
Ben fotoğraf video çeken birisi değilim eğer çekersemde hepsini harddiskime atarım
yani en iyisi iphone se mi
birde clash tarzı oyunlar yüklüyücem sorun olurmu

Furkan Özz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bir şeydaha yazmayı unutmuşum bu güncellemeler varmış ios 9 10 gibi şuan iphone se kaç kullanıyor yenileri gelince kasma yaparmı

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone tarafı SE andiroid tarafı ise o fiyata en performanslı lg g5 ama performans olarak düşük olasada note5 de iyi bir tercih olur

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Maksimum fiyatini baz alarak bir android cihaz tavsiye etmek gerekirse oncelikli sirasi ile,

• Lg g5
  • Samsung note 5
Modellerini tavsiye ederim.

İos platformu icin fiyat bandinda iphone se, iphone 6 satiliyor. İphone se guzel bir cihaz fakat kucuk ekran seviyorsan... En az 5.5" ekrana sahip bir cihaz bakiyorsan zaten bu fiyat bandinda iphone 6 plus olmadigi icin otomatik olarak android bir cihaza yonel.

offfffffffffff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pisman olmamak istiyorsan Sony xperia z2 al arastirdim aylarca bana guven kasma donma isinma yapmaz sarji oyun ile 2-3 gun gider hic dusunmeden al yanliz kaziklanmani istemem

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Ben fotoğraf video çeken birisi değilim eğer çekersemde hepsini harddiskime atarım
yani en iyisi iphone se mi
birde clash tarzı oyunlar yüklüyücem sorun olurmu
Bir şeydaha yazmayı unutmuşum bu güncellemeler varmış ios 9 10 gibi şuan iphone se kaç kullanıyor yenileri gelince kasma yaparmı
Öncelikle geç dönmemden dolayı kusura bakma. Migrenim tuttu da şimdi cevap verebiliyorum. Fotoğraf video çekip belirli aralıklarla harddiske atıyorsan ve Clash Of Clans, Clash Royale tarzı oyunlar oynuyorsan zaten 16gb yeter de artar. Ekran boyutu sana yeterliyse o fiyat bandında kullandığın süre boyunca en iyi performansı verecek cihazdır kendisi. iPhone 6s' in işlemcisi ve kamerası direkt konulmuş bir cihaz yani gerisini sen düşün. En aşağı 3-4 yıl güncellemeleri alır ve yavaşlamaz merak etme eğer yavaşlamasından korkuyorsan. iPhone SE hakkında daha detaylı soruların olursa iPhone SE Kullanıcı Kulübü' ndeki arkadaşlara sorarsan seve seve cevaplayacaklarına eminim. Bana da sorabilirsin. Az çok İOS işletim sistemi hakkında deneyimlerim var. Şimdiden hayırlı olsun :).

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
2000 Lira'ya Note 5, G5 , Mi5 , Se ve P9 bulunabiliyor. Ben olsam P9 alırım. Uzun ömürlü tek cihaz Se diğerleride efsane cihazlar hangisini alırsan al pişman olmazsın.

Furkan Özz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000 Lira'ya Note 5, G5 , Mi5 , Se ve P9 bulunabiliyor. Ben olsam P9 alırım. Uzun ömürlü tek cihaz Se diğerleride efsane cihazlar hangisini alırsan al pişman olmazsın.
G5 ti benim tercihim babam o telefo düşe düşe alt kısmı yalama oluyor dedi sanki kendi kullancak almıyor işte :(

Furkan Özz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PEKİ İPHONE SE HUAWEİ P9 KARŞILAŞMASINDA KİM KAZANI İKİSİDE GÜÇLÜ TELEFONLAR

mrtkykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İthalatçı garantisi düşünürsen andoridde S7/G5 yok olmasın dersen Z5 compact/G4 ios tarafında ise iphone SE

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bu fiyatlarda ios tarafında se, android tarafında g5. Eğer bulabilirsen s7 tabii ki.