Android ile çok para kazanma mantığı. İçinde sizin reklam kodlarınız olan uygulamalar yapıyorsunuz ve Google Play'de yayınlıyorsunuz ve birileri sizin uygulamanızı indiriyor ve bunlardan bazıları bilerek yada bilmeyerek reklama tıklıyor ve sizde bunun üzerinden para kazanıyorsunuz.Temel mantık bu, kim benim yaptığım uygulamayı indirecek ve reklama tıklayacak demeyin. İsabetli uygulama konuları olduktan sonra inanınki uygulamanız indirilir, reklamada tıklanılır bu konuda bir endişeniz olmasın. Yalan yok ben kendim kazanıyorum. O bildiğiniz reklama tıklama, yani gelip gidip cep telefonundan bilmem falan uygulamayı açayımda orda reklama tıklayayım yada reklamı izleyim 15 - 20 kuruş daha para kazanayım falan böyle saçmalıklarla uğraşmayın. Uygulamanızı yapıp yayınlayıncaya kadar biraz bilgisayar başında uğraşacksınız uygulamanız yayınlandıktan sonra artık sizin bişey yapmanıza gerek olmadan tüm dünyada yayınlanacak ve kazanmaya başlayacaksınız. Öyleki siz yatağınızda yatıp uyuyor olsanızda, gece gündüz 24 saat boyunca uygulamanız yayında olduğu için dünyanın her yerinden cep telefonları ile uygulamanıza ulaşabilirler. Bu konuda dah geniş bilgiyi internette bulabilirsiniz. Google arama motoruna "Android İle Para Kazanmanın En Kolay Yolu" diye aratın bu kouda size daha geniş bilgiler çıkar.