Kalahur
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Rootsuz para vererek engelleyebilirsin maalesefArkadaşlar bazı programlarda rahatsız edici reklamlar var bunları nasıl engelleriz rootsuz?

Rootsuz para vererek engelleyebilirsin maalesefArkadaşlar bazı programlarda rahatsız edici reklamlar var bunları nasıl engelleriz rootsuz?
Samsung un paper artist uygulaması var apk sına bak belki bulursunarkadaşlar bir fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorum. resimleri sepya, siyah beyaz yapan çok var da ben yağlı boya, sulu boya ya da kanaviçe, kasnak, karikatür, karakalem veya dali, van gogh, picasso gibi şekillere çevirebilen bir uygulama arıyorum.
Samsung un paper artist uygulaması var apk sına bak belki bulursun
hocam denedim de mx player ın desteklediği ses dosyası türünden çıkarmışlar heralde çünkü google play de çoğu kişi bundan şikayetçiDostum telefonun hangi arm mimarisi kullanıyorsa mesela armv7 ise mxplayer armv7 codec indir google play den sonra izlemeyi dene![]()
Kardeşim bunda varMerhaba arkadaşlar kaç gündür bir uygulama arıyorum yada uygulama geliştirici bir arkadaşNe yazık ki bulamadım yazanda olmadı. Aradığım bir not uygulaması fakat uygulamada sadece istediğim tek özellik açılan notun kapanmadan kaydırılarak bir sonrakine geçiş sağlanması. Bu özellik hiçbir not uygulamasında yok android de İOS da N+Otes de var ve ücretsiz adam android için yapmamış çok üzüldüm ve tableti yeni aldık beni daha çok üzen kısmıda bu bilseydik İOS alırdık yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa seviniriz. Bu uygulama sahneye çıkacak bir arkadaşımızın işlerini kolaylaştıracak ve bir çok kişi bundan faydalanır diye düşünüyorum :helpsmilie:
Burada bahsettiğin yeni sayfa açmak dimi?Merhaba arkadaşlar kaç gündür bir uygulama arıyorum yada uygulama geliştirici bir arkadaşNe yazık ki bulamadım yazanda olmadı. Aradığım bir not uygulaması fakat uygulamada sadece istediğim tek özellik açılan notun kapanmadan kaydırılarak bir sonrakine geçiş sağlanması. Bu özellik hiçbir not uygulamasında yok android de İOS da N+Otes de var ve ücretsiz adam android için yapmamış çok üzüldüm ve tableti yeni aldık beni daha çok üzen kısmıda bu bilseydik İOS alırdık yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa seviniriz. Bu uygulama sahneye çıkacak bir arkadaşımızın işlerini kolaylaştıracak ve bir çok kişi bundan faydalanır diye düşünüyorum :helpsmilie:
Hiii peki bu o değilmiş.Bir araştırayım bende[emoji1]yok yeni sayfa değil alınan notlar arası kapatmadan geçiş sağlamak atıyorum 10 tane not var ilk açılan notu kapamadan ekranı kaydırarak sonraki nota geçiş sağlamak
Merak ettimde.Kusura bakmassan sen napcan?[emoji1] [emoji1] [emoji1]eyw sağolsınböyle bi özellik yok geliştiriciler uğraşmak istemiyor garip
![]()
Hayır o anlamda değil[emoji1] .Yani ne işine yarıyıcakben anlasam ben yapacağım da aslında işte yazılımcı değilim![]()