Android telefonunuz ile para kazanma (whaff)

tereyagliballi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bugün size android telefonunuz ile yattığınız yerden para RP veya Steam Wallet kazanmayı göstericem.
1.Adim: Google play storeden Whaff Rewards indirin.
2.Adim
Facebook ile giriş yapın kod girme yeri gelecek oraya "******" bunu
girinki 0.30$ gelsin Kod
.girme yerini bir kez kapatırsanız birdaha giremessiniz dikkat edin
facebook ile giriş yaptıktan sonra hemen yazın.
3.Adım: Whaff pickse gelin ve oyun indirin (boyutlari 5 mbdan az) böylece paranız biriksin.
4.Adim: Son olarak kişisel bilgi vermeden paranizi çekin ister oyuna ister nakit alin. (Paypal , RiotPoints , Steam , Ptt v.s)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çoğu kişinin bilmiş olduğu üzere Whaff'ta uygulama indirerek $ kazanıyoruz .
KURULUM ; Arkadaslar Google Play Store'a girerek Whaff yazarak arıyoruz. Ilk çıkan Whaff Rewards'i indiriyoruz , indirdikten sonra uygulamamizi açıp Facebook ile giriş yapıyoruz. ( Sadece Facebook Üzerinden Giriş Yapılabiliyor ) Gris yaptığımizda size kod girmenizi isteyecektir . Altta verdiğim kodu girerek 0.30 $ kazanabilirsiniz. Ayrıca "WHAFF PICKS" Ve "OTHER PICKS"e girerek uygulama indirip $ Kazanabilirsiniz.
Kodum : AL39025
Girerek 0.30 $ Kazanabilirsiniz.

Magusar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlarla uğraşmayın. Vakit kaybı. Sen beleş para derken adamlar bilgilerini satarak para kazaniyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Clash of clansda 1200 taş isteyenler google playden ''whaff'' uygulamasini yükleyip loginden giriş yapin kod yerine au45081 yazarak 0.30 $ ile başlangiç yapabilirsiniz 2 günde 10 dolar kazanip 1200 taş elde edebilirsiniz bol kazançlarrrrr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AX21537 premium kod dur 100 kişiliktir kodu girin 2$ kazanın hem siz hemde ben kazanim şimdiden herkese teşekkürler

rumuz35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncel kod 2015 AY32579 girişte yazarsanız kazanırsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AZ28151 kodunu kullanın 0.30$ ve ek olarak 0.20 $ kazanın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
verdiğim kodu kullanın ücretsiz saat başı 10$ kazanın BE92543

biloman72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android Uygulama Yaparak Ayda 800TL Kazanabilirsiniz

İçinde size ait AdMob reklam kodlarınız olan uygulamalar yapıyorsunuz ve Google Play'de yayınlıyorsunuz ve birileri sizin uygulamanızı indiriyor ve bunlardan bazıları bilerek yada bilmeyerek reklama tıklıyor ve sizde bunun üzerinden para kazanıyorsunuz.Temel mantık bu, kim benim yaptığım uygulamayı indirecek ve reklama tıklayacak demeyin. İsabetli uygulama konuları olduktan sonra inanınki uygulamanız indirilir, reklamada tıklanılır bu konuda bir endişeniz olmasın. Yalan yok ben kendim kazanıyorum. Uygulamanızı yapıp yayınlayıncaya kadar biraz bilgisayar başında uğraşacksınız uygulamanız yayınlandıktan sonra artık sizin bişey yapmanıza gerek olmadan tüm dünyada yayınlanacak ve kazanmaya başlayacaksınız. 24 saat boyunca uygulamanız yayında olduğu için dünyanın her yerinden cep telefonları ile uygulamanıza ulaşabilirler. Bu konuda daha geniş bilgiyi internette bulabilirsiniz. Google arama motoruna androidilecokparakazan diye aratın bu konuda size daha geniş bilgiler çıkıyor. Hiç kod bilmenize gerek yok herşeyi adım adım anlatılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BJ40741 5$ 3 yıllık aktif üyesiyim sponsor olarak böyle kod verdiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BT13842 beyler kodu girerseniz mutlu olurum simdiden tesekkurler lazim olmasa burda ne ariyak :)

V

VIP COD CH31613

SDN Okuru
Ch31613
whaff kullanicilari arasinda en çok parayi kazan adamin koduna ulaştim bunu girerseniz o kazandikça sizde kazanirsiniz hiç birşey yapmaniza gerek yok. Hiç birşey yapmadan bir günde 30 dolar kazandim. Yarin ne olacak bakalim. Kendi cihazinizda olmuyor ise başka bir android cihazda deneyin görün.

öztürkerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR 10 DOLARLIK KOD FALAN YALAN HER KOD AYNI İNANMAYIN.
DÜN GELEN GÜNCELLEMEYLE BERABER DAVET KODUNU 0.30$'dan 0.50$'a ÇIKARDILAR SADECE O DA 24 SAATLİĞİNE.
ALABİLECEĞİNİZ BAŞLANGIÇ MİKTARI MAKSİMUM 0.50$'dır. BENİM DAVET KODUM: CJ 296 61.
GÜNCELDİR, GİRERSENİZ İKİMİZDE 0.50$ KAZANIRIZ.