Android Telefonum Çöktü

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim telefonumda büyük bir sorun var aslında ben root a karşı biriyim ama bugün dayanamadım ve meraktan telefonuma root attım artık açılmıyor açılsa bile downloading do not turn off target!! diye bir yazı yazıyor ne yapmam lazım biri bana telefonumun orijinal stock roomunu verebilir mi lütfen

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kardeş marka model ne? bunları söylemen lazım

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam benim kafam gitti korkudan marka samsung model sm-g800hq

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında ben telefonumu almadan önce araştırma yapmıştım türkiye olduğundan sonunda q ekliyorlarmış sm-g8000h için olan var bu sence olur mu?

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sammobile vb sitelerden telefonun stock romunu bulup Odin programı ile yüklersen telefon tekrar açılır. Ülke kodlarına takılma pek İngiltereden tut Duabiye kadar olan tüm s5 stock romları işine yarar. Farklı ülke romlarında genel de o ülkeye özgü uygulamalar falan yüklü gelir.

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyide şimdi farklı bir sorun daha buldum benim cihazımı odin görmüyor başta root atmadan önce görüyordu şimdi yok görmüyor usb takılı orijinal

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu bilgisayara download modunda bağlaman gerekli.

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bilgisayara download modunda bağlaman gerekli.
evet download modunda zaten usb takıyorum yok görmüyor eğer sorun böyle devam ederse ben samsung a durumu açıklıcam aslında garanti dışında ama para karşılığında yaparlar değil mi :(

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
https://yadi.sk/d/9Wu2YeWMaTWkW burdaki usb sürecülerini yükle bilgisayarına.
1- Cihazı kapatın.
2- “Ses Kısma + Güç + Ev” tuşlarına aynı anda basın ve Warning (Uyarı) ekranı gelene kadar basmaya devam edin.
3- Warning (Uyarı) ekranını geçmek için “Ses Açma” tuşuna basın. Artık Download Mode’undasınız.

Odin programını çalıştırın ve cihazınızı USB kablo ile bilgisayara bağlayın. Bilgisayarınız gerekli sürücü yüklemelerini yaptıktan sonra Odin programı cihazınızı tanıyacaktır.

Biraz alıntı oldu.Birde böyle dene

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki hemen deniyor inşallah olur download moda geçmeyi biliyordum da şimdi usb sürücüsünü yükleyip deneyim bundan sonra da root yapmam zaten ama benim hala roma ihtiyacım var

saranombol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oley oldu çok sagolun artık odin telefonumu görüyor internet te romu mu buldum ve düzeldi hem de rom rootlu ama aslında telefonum çöktükten sonra açılsın yeter demiştim ama rootlu olması daha iyi oldu neyse dostlar bay ve çok teşekkürler herkese :) :) :) :D

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Gecmis olsun ... Bende root atacam ace gt s5830i tellefonuma.. :o

züleyhaa.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba benim telefonumda root yukluydu telefona format atarken root ta uygulamalari kaldirirken telefonun sistemi coktu yardimci olur musunuz cok acil

Emiine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadslarinimi benim telin biten kapandı açıldığında system ıudler inconsistent çıkıyo tıklıyorum içeri giriyo ekran ama menu yok fotoğraf çekme yerine giriyo ama yok işlem yapamıyorum telefoncu yazilim yüklenmesi lazım dedi yazılım yarıda kalıyo yapamadı olmaz dedi bu tel içinde bi süru veri var napam geriyor yardım bu arada teli snoy experia agua m4