Android telefonum çok kasıyor yardımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş cevabı vermiş bize de beğenmek düşer. :laugh:

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok fazla kullanmadığınız ancak arka planda sürekli çalışan uygulamalar varsa bunları kaldırın, eğer kaldırılamıyorsa "devre dışı bırak" seçeneğiyle devre dışı bırakın.
Clean master uygulamasını yükleyip düzenli aralıklarla gereksiz dosyaları ve önbelleği temizleyin.
Telefonu root'layıp "Greenify" uygulamasını yükleyin ve istemediğiniz gereksiz uygulamaları uyutun.
Uygulamaları donduran ("freeze" şeklinde geçer) bir program indirin ve fazla kullanmadığınız uygulamaları dondurun, sadece kullanacaksınız açın.
Ben comodo mobile security kullanıyorum, telefon açıldığında otomatik açılan uygulamarı kapatabiliyor ve ayrıca istenmeyen izinleri kaldırabiliyor. Kendisi 4-5 mb civarı ram harcıyor ancak isterseniz greenify ile uygulamayı kapatabilirsiniz. Comodo şuan için Türkiye'den indirilemiyor ancak kendi sayfasında bulabilirsiniz. Uygulama türkçe, isteyen olursa pm atabilir ben apk'sını verebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar bende galaxy y var ama kulanılan hizmertlerigöter diye birşey yok veya var ama ben nerde olduğunu bilmiyorum ben root yaptım ama hiç bir işe yaramıyor
:D tek sorunum var oyunlarım oynarken donuyo bide en istetiğim oyun trafic race oynu ama sürümü olmuyo sizce nasıl yapabilirim sürümüyü yükseltemem telefonum donar başka cözüm varsa söylermisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum sony xpreia miro oyunlar kasmas diyodu ama şuan oyun oynarken kasıyo lütfen bi çözüm bulunnn :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
custom rom atın bide ram boşaltıcı bi uygulama atın habire ram boşaltın hızlanır :D

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Androidin kötü yanıda bu iste 1 gb ram iphone kasmiyo 1 gb ram android telefon kasiyo yapacak birsey yok :)

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Para verip iyisini alacaksın dostum :) Yani 351 mb ram i olan telefondan fazla bişey bekleme ama root yapıp stabil rom yükleyip ram manager gibi programlar kullanırsan hiç fena olmaz belki işine yarayabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benm telefonum lg l7 wifide internete bağlanablyorum ve facebook twitter gibi programlrda hiç bir sorunum yok fakat normal kendi internetimi kullandığımda facebbok twitter kendini güncellemiyo kullanamıyorum hata var diyor internet ayarlarını arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy pocket neo GT-S5310 telefona sahibim 2 GB hafızası var 1 GB SD Kart var daha hafızasının yarısını kullanmadım sürekli kasıyo ve arada donuyo düzelmesi için ne yapabilirim acil yardım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
samsung galaxy pocket neo GT-S5310 telefona sahibim 2 GB hafızası var 1 GB SD Kart var daha hafızasının yarısını kullanmadım sürekli kasıyo ve arada donuyo düzelmesi için ne yapabilirim acil yardım

Sade bi custom rom atcan forumda ararsan bulursun.
Not:Custom rom attığında garanti dışı kalacaktır ve pcden telefondan çok anlamıyorsanız telefonu bozabilirsiniz tercih size kalmış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende htc one s var telefonda 1 gb ram var cm yükledim gta 3 kasıyo :thumbdown:

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
rootlayın titanium backup la google play services ve google play store'yi dondurun işiniz olmadığı sürede farkı görün.

alperenxte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben s3 mini kullanıom 804 mb ram var ama tel. Bazen kasıo bazen kasmıo bazen köy otobüsü oluor bazen f-16 yani anlamadım ne garip telefon :d :helpsmilie:
olm no frills cpu contol yukle greenify yukle root yap sora roasoft ram expanderi yukle sonra clean masterdan temizle ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=388523]mustafa06tdu2[/MENTION]
bence senin nefes almaman daha iyi çözüm... ms kuklası... android hakkında atıp tutar ama bi şey bilmezsiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cocuga neden öyle dedin bilmiyorum ama tabi herkez imkanına göre tel alıyor herkez ister iyi tel almak androidin en kötu yanıda bu cok ram tuketmesi en ust segmente alsan kasma oluyor ne yazıkki berki lg3 lg2de yoktur diyebilirim yada htcde oda arayuzleri cok stabil samsung touchwizh arayuzu ne yazıkki daha yol kat etmesi lazım her firma kendi arayuzunu yapıyor malum ios stabil evet ama özgurluk istersen android gibi degil windows phone bile 1 gb ramle neler yapıyor ama marketi geriden geliyor demem oki bir telefon kasarsa insanın keyfi kacıyor ne yazıkki mustafa06tdu2 hakaret etmene gerek yok android ne yazıkki bu konuda uzuyor bir cok kullanıcıyı kasma donma olayı sıkıntı bide su var root olayı bilmeyen kardesler yapamayanalr var ama hafıza kartı yuvası koymussunt elefona ama her uygulamayı tasıyamıyorsun hafıza kartına bu kısıtlamada kötu root etmen gerek illa o yuzden iyice arastırıp almak lazım tarafsız olmalısınız bir platformun fanatikligini yapmaya gerek yok sonucta hepimiz para veriyoz hizmet istiyoz kim iyi hizmet yaparsa insan takdir eder

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın arkadaslar benım telfon samsung galaxay pocket 5310 ınternetnet den oyun ındırdım telefon kasıyor neden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Samsung Galaxy Trend S7560M telefonuma rom atmak istiyorum.

Telefonu ilk aldığımda hiç kasması yoktu fakat şimdi telefonu açıyorum, hiçbir uygulama harcamadan 645 MB RAM üzerinden 400 MB ramı kullanıyor. Subway Surfersde bile kasıyor.

Çözüm romda diyorlar.
Bozulma ihtimalide var diyorlar ne yapmalıyım?
Bu telefona daha stabil ve uyumlu bir rom varmı ? varsa nasıl yüklerim ?
Yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cep telefonum samsung S6500. telefonda virüs var ancak virüs programı indiremiyorum. telefonda bildirim çubuğu da açılmıyor sd kartı da okumuyor telefonumu bir telefoncuda yaptırayım diyorum ancak boşuna da para vermek istemiyorum. sizce bu telefonun bir oluru var mıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
var kardeşim sdn sitesinde var hard format odin programı ile yapıyorsun ancak telefonu bilgisayara bağlaman gerekir , tabi telefonundaki tüm uygulamalar gidecektir . Ben ilk yaparken çok korkuyordum şimdi ise telefonu açıp kapatmak kadar kolay geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende dün aldım telefonum glx trend müzik indirirsen kasıyo mp3 den sakın şarkı indirme yoksa sinirden benim gibi iphone 6 plus u camdan aşağı atar ve gidip geri alırsın çalışıp çalışmıyomu diye
:dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam ben bugun yeni samsumg galaxy tab s T700 aldım clash of clans indirdim tablete tablet son teknoloji olmasına ramen oyunda az bır kasma olayı var benim ıphone 4s ım var hıc kasmıyor fakat telefonum clash oynarken şarjı hemen boşalıyor günde 2-3 kere şarja takıyorum ve ısınıyor ne yapmam lazım acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önce taşıyabildiğiniz tüm uygulamaları SD karta taşıyın Telefonun android sürümü ne bilmiyorum ama 4.0 ve üstü ise arka plan uygulama sınırını düşürün en fazla 3 uygulama yapabilirsiniz.
yaptim duzeldi simdi saol telefonu bile kasiyodu face

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
elinde ram açısından sıkıntılı teli olan varsa "root booster" programını tavsiye ederim. bu konudaki en etkili çözümü o sunuyor. tabi rootlu olmalı telefonunuz