Android telefonda obb dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fix or xxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Semih61. Yanlis bilgi vermissin dostum datanin içinde obb ne arar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Android\obb" diye klasör yok ise oluşturup; indirilen klasör ile birlikte obb dosyası tırnak içinde gösterdiğim yere kopyalanır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendeki sorun gta vice city i indirdiğimde kurulma başlamıyor telefonumun markası galaxy trend plus

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bu mebin verdiği general mobile e-tab a nasıl gta sa yüklicez galeride telefonun kendi hafızası var kendi hafızasındada sd kart diye klasör yok yardım?????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonunu bilgisayara bağlana bilgisayarım a gir telefonunun klasörüne tıkla android dosyası obb ve data dosyaları çıkacak oyunun 2 dosyasından birinin uzantısı obb masa üstünden kopyala gel telefona android+obb nin içine at masaüstündeki apk dosyasınıda phone gir herhangi bir boş alana at bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android in icinde data veya obb de 2 gb lik dosyasi var sil onu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işte android kısmında obb diye bi yer yok anlamıosuunuz indirmede felan değil giriorum tel dosyalarına androide giriorum orda sadece data vvar yanında obb da olması lazım ama yok!!!!!!!!!!!!!!!1111

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler android dosyası nerde bulamıyorum yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende aynı sorunla muzdaripim
oyunumun adı clash of clans bundan 20 gun once oyun rahat bir şekilde açılıyordu ancak ne oldu bilmiyorum şimdi girmek istediğimde oyun doldurma alanına gelip duruyor daha once baglanmak ıstedıgımde google hesabımı gorerek baglanıyordu şimdi data klasorune bakıyorum oyunun obb dosyası yok datada adı yok oyuna telefondan gıremıyorum ve kasabam sureklı saldırı altında bundan 5 gunonce saldırı haberlerı gelıyordu ama artık oda gelmıyor bu konuda gercekten bana yardım lazım arkadaslar telefonu kies le pc ye baglamak istedim ama tanımadı pc telefonu
telefonum samsung s3 mini dir lutfen yardımcı olun arkadaşlar

halil007

Doçent
Reaksiyon puanı
124
merhaba, hazırladığım bu video size KESİNLİKLE yardımcı olacaktır.

[video]https://youtu.be/vEWb0EXLb4c[/video]

T

Troll232353

SDN Okuru
Ya arkadaşlar ben bilgisayarda call of duty ve pes13 dosyalarını birleştirip yüklüyorum kaleci silah sıkıyor oyuncular birbirini bicaklıyor sahaya araba giriyor :D ama arkadaşlar ben telefonda nova3 ve dream liugue obb lerini birleştirmeye çalışıyorum ilk önce nova3'ün obb sini zip olarak çıkarıyorum sonra dream luigue'in de obbsini zip olarak çıkarıyorum içindekileri dosyaları nova3'e
ekliyorum sonra nova3'ü tekrar obb ye çevirirken sadece dosyanın sonuna .obb eklentisi geliyor yani obb klasörü olmuyor sadece ad veriyor. Evet arkadaşlar benim bi tanıdık yapmıştı nasıl diye sorduğum zaman dosyayı obbye dönüstüren bir programla yapdığını söyledi arkadaşlar lütfen bana böyle bir program bulabilirseniz sevinirim yani dosyayı obb olarak sıkıştıran program lazım yardımcı olursanız sevinirim.

lefateges

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben order and chaos 2 apksi ve datasını interneten indirdim rar programıyla datayı android/obb çıkarıyorum ama dosyada yazma hatası diyor data dosyasının ismini değiştirsem olurmu ?