Android Telefon Tavsiyesi İçeri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shockxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Xperia solayı araştırdım ve hoşuma gitti kullananlarada bir sormak lazım memnum kalmışlarmı acaba?

O fiyat aralığında Xperia Sola iyidir. Acele etme ama. Vatan Bilgisayar'ın %25'lik haftasonu indirimleriyle 796 TL'ye geliyor. Axess veya Bonus kartın varsa peşin fiyatına 10 ay taksitle alabilirsin... :)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cardfinans var ama...Başka alabileceğim bir yer varsa yardımcı olun ben araştırıyorum belki sizinde vardır bildiğiniz bir yer istanbul/avrupa civarında.Olmadı vatandan alırım...

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen internetten satın almak istemiyorsun sanırım. Vatan, Teknosa, Bimeks gibi yerlerden almak istiyorsun. Baktığım kadarıyla en uygun fiyat %25 indirimli fiyatıyla Vatan'da mevcut. Vatan sık sık haftasonları %25 indirim uyguluyor bütün ürünlerde. Biraz sabredip ve Vatan'ı takip ederek alabilirsin.

İstanbul'da ucuza telefon alabileceğin yerler var. Ama onların çoğu veya hepsi paralel ithalat ürünü satıyor. Ürünler distribütör ürünü değil. Arızalandığında garanti konusunda problem yaşayabilirsin. Bundan dolayı alırken distribütör ürünü aldığından emin ol.

Örneğin: http://www.yenicarsim.com/sony-xperia-sola-mt27i-cep-telefonu-beyaz/cep-telefonu/id/1385208/

Fiyatı ucuz değil mi? Ama paralel ithalat ürünüdür. :)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Sola düşünüyorum şu an varmı başka tel bilen sola ile aynı fiyatta ama daha sağlam...

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karar verdim Nokia 3310 alıyorum en sağlam telefon diyolar... Şaka :D
Iphone düşünmüyorum Xperia Sola alayım mı ne dersiniz?

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Karar verdim Nokia 3310 alıyorum en sağlam telefon diyolar... Şaka :D
Iphone düşünmüyorum Xperia Sola alayım mı ne dersiniz?

Kesin bir karara varmak gerçekten zor olduğunu biliyorum, benzer bir durum bende de var. Bu işe bir sınırlama getirmek gerekiyor. Yoksa, git iPhone 5 al, derim. :D Bu fiyat aralıkları çok kafa karıştırıyor. Biraz daha para eklesem daha iyisini alsam dersin hep.. Haha... :D Hiçbir şey memnun etmez seni. "Ya keşke 720p video kaydı olsaydı," "Bak diğerinin işlemcisi daha iyimiş", "bak şunun bataryası daha uzun gidiyor", "yok abiciğim bu RAM'le bu oyunları kaldırmaz, en azından 1 GB RAM lazım"... vs. Bahane çok. Daha çok hangi amaçla kullanacaksın ve gerçekten ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir telefon mu o? Sen ilk başlarda 400-500 TL diyordun, şimdi 700-800 TL oldu. Biraz daha zorlasak, 800-1000 TL dersin. Haha! :D

Vatan'ın sitesinde baktığım kadarıyla o fiyat aralığında en iyilerinden biri. Sen daha çok mağazadan almak istediğin için söylüyorum. Benim aklımda HTC Desire X var. Şuan 949 TL'den satılıyor. Vatan'da satılsa %25 indirimle 800 TL'nin altına düşer. HTC Desire X'in 720p video çekememesi veya -çekilmesi engellenmiş demek daha doğru olur- hayal kırıklığına neden oldu. Daha düşük donanım konfigürasyonuna sahip telefonlar bile 720p çekiyor iken bu niye çekmiyor? Tamamen yazılımsal bir engelleme. Yeni güncelleme ile 720p videolar çekebilirmiş, ilerde mümkün olabilirmiş. Yoksa, çok şık bir telefon. 1 GHz. çift çekirdekli işlemcisi, 768 MB RAM, 1650 mAh pil gücü, 4" ekranı var... Bazen düşünüyorum da... Buna o kadar para veriyorum da biraz daha ekleyip ve biraz daha bekleyerek (Aralık'ın ortasına kadar) bir iPhone 4S alabilirim rahatlıkla... Daha sonra biraz daha para ekleyerek iPhone 5 bile alabilirim... Haha... :D

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesin bir karara varmak gerçekten zor olduğunu biliyorum, benzer bir durum bende de var. Bu işe bir sınırlama getirmek gerekiyor. Yoksa, git iPhone 5 al, derim. :D Bu fiyat aralıkları çok kafa karıştırıyor. Biraz daha para eklesem daha iyisini alsam dersin hep.. Haha... :D Hiçbir şey memnun etmez seni. "Ya keşke 720p video kaydı olsaydı," "Bak diğerinin işlemcisi daha iyimiş", "bak şunun bataryası daha uzun gidiyor", "yok abiciğim bu RAM'le bu oyunları kaldırmaz, en azından 1 GB RAM lazım"... vs. Bahane çok. Daha çok hangi amaçla kullanacaksın ve gerçekten ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir telefon mu o? Sen ilk başlarda 400-500 TL diyordun, şimdi 700-800 TL oldu. Biraz daha zorlasak, 800-1000 TL dersin. Haha! :D

Vatan'ın sitesinde baktığım kadarıyla o fiyat aralığında en iyilerinden biri. Sen daha çok mağazadan almak istediğin için söylüyorum. Benim aklımda HTC Desire X var. Şuan 949 TL'den satılıyor. Vatan'da satılsa %25 indirimle 800 TL'nin altına düşer. HTC Desire X'in 720p video çekememesi veya -çekilmesi engellenmiş demek daha doğru olur- hayal kırıklığına neden oldu. Daha düşük donanım konfigürasyonuna sahip telefonlar bile 720p çekiyor iken bu niye çekmiyor? Tamamen yazılımsal bir engelleme. Yeni güncelleme ile 720p videolar çekebilirmiş, ilerde mümkün olabilirmiş. Yoksa, çok şık bir telefon. 1 GHz. çift çekirdekli işlemcisi, 768 MB RAM, 1650 mAh pil gücü, 4" ekranı var... Bazen düşünüyorum da... Buna o kadar para veriyorum da biraz daha ekleyip ve biraz daha bekleyerek (Aralık'ın ortasına kadar) bir iPhone 4S alabilirim rahatlıkla... Daha sonra biraz daha para ekleyerek iPhone 5 bile alabilirim... Haha... :D
Çok doğru diyosun kardeşim hep diyorum 100 TL daha ekleyip şunu alsam...Sonra ona karar veriyorum acaba buna 100 TL ekleyip şunu mu alsam onun bataryası daha uzun gidiyor...Sonra ya 100 TL daha ekliyim şu telefona alıyım en az 4 sene dayanır diyorum :D
Xperia Sola alıcam ya karar verdim.Şık bir telefon hemde ;)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Sola da hala gönlüm...Bayramdan sonra mı alsam acaba indirime falan girer mi?

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İşte Türk İnsanı Olarak Teknolojinin Nimetlerinden Faydalanmak Bir Yana Keşmekeşinden Faydalanıyoruz
Kendimden Akıllı Bir Telefon Almak İstedim Bütçe Oluşturdum Ve Aldım Ne Aldım Xperia Ray 659 Tl'ye Maal Oldu Bana Motorola Atrix Kadar Kaba Değil Diğer Birçok Üst Modelinden Ayrılmasına Sebep Birçok Özelliği Var Ve Şunuda Unutmamak Lazım Eskiden 3310 dan Kabalığı Sebebi İle Şikayet Eden Bir Toplumun Takoz Diye Adlandırdığı Birçok Cihaz Tavsiye Edilmiş Şimdi Birileri Çıkar Efendi Efendi Takoz Dediğin Cihazların Neler Yapabildiğini Özelliklerini Biliyormusun Sen Der Bende O Ödeyeceğimiz Paralar İle Bir Zahmet Yapsında Bari Yaparken Elimizde 90 Lı 2000 Li Yıllardan Kalma Takozlar Olarak Durmasınlar Sony Marka Telefonları Öneririm Oldum Olası Sony Hastasıyım Pişman Etmedi Beni Pişman Etmez Sizi

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karar verdim sola alıyorum millet!Acaba 2 hafta beklesem mi indirime falan girer mi? Bilen biri varsa yardımcı olsun...

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Karar verdim sola alıyorum millet!Acaba 2 hafta beklesem mi indirime falan girer mi? Bilen biri varsa yardımcı olsun...

Haftasonları Vatan'da %25 indirim oluyor. 1-2 hafta bekle derim. Nerdeyse her hafta indirim yapıyorlar. Fiyatı yaklaşık 796 TL idi sanırım. En uygunu orda. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Shockxx,
İnanma sen öle her yazana Distribütör firma kampanyalı olarak getirtmiş dağıtmış bu model piyasaya

Telefonların fiyatı çabuk düşer sende bilirsin 2011 de ilk piyasaya çıkmış bu ürün fiyatta keskin düşüşün olması normal

Samsung, Iphone kapışmasda iyi donanımla Motorola adını araya sokma çabası bu bence her lafa takılmamak lazım öyle

adam saten demiş ben çok yüksek rakamlar aldım o telefonu diye (fazladan verdiği paraya yanıyodur O:)

Iphone 3S ü ilk çıktığında alan arkadaşta çıksa 780 e satıldığını görse oda refurbished der :D

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galaxy Ace 2 gayet güzel bir telefon.

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alma kardeş git 11 10 al :D ilerde pişman olrsun nıe aldım dıe al 11 10 kullan 2 3 ay o zamana butcenı genıslet gıt adam akıllı ıyı bır telefon al ben samsung monte aldım sonra iphone 4 aldım sımdıde s3 alıorm hep zarar ziyan :D

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam akıllı telefon almam.Telefona 2 bin TL de verebilirim.Fakat her telefon bir zaman sonra sıkıyor...O yüzden şimdi sola alıcam ilerde yine değiştiririm.Galaxy S3 alsam 2 seneye sıkılırım.Eee ne oldu boşuna gitti 1500 TL hiç gerek yok s3 e falan.Sola alıcam...

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir sony xperia s kullanıcı olarak sola modelini şiddetle tavsiye ederim. sony'nin kendine özgü timescape arayüzü diğerlerinden benzersiz ve görüntüsünden sıkılmazsın. samsungun kullandığı touch wiz arayüzü çok basit bir görüntüye sahip ve bir çok modeli yazılım güncellemenin tarihi eseri oldu. 2012 ve üstü modellerin hepsine jelly bean güncellemesi vereceğini duyuran sony bence alınabilecek en iyi tercihlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nedense Xperiaları herzaman dar bulmuşumdur. :)