Android telefon hızlandırma

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Android cihazınız yavaş mi? Yapabileceğiniz güvenli bir yol var. Telefonu sıfırlayın ve Google play store ayarlarından güncellemeleri ve güncelleme bildirimlerini kapatın. Mükemmel bir sonuç aldım. Eskiden kasmaktan kullanılamayan S3 mini ve Galaxy ACE bile adam oldu. Deneyin zararini görmezsiniz.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Dostum sana kötü bir haberim var... S3 Mini bende kullandım. Format attıktan 1-2 gün sonra gene sapıtıyor. O telefon Rom kurmadan akıllanmaz.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Android cihazınız yavaş mi? Yapabileceğiniz güvenli bir yol var. Telefonu sıfırlayın ve Google play store ayarlarından güncellemeleri ve güncelleme bildirimlerini kapatın. Mükemmel bir sonuç aldım. Eskiden kasmaktan kullanılamayan S3 mini ve Galaxy ACE bile adam oldu. Deneyin zararini görmezsiniz.
Yine yavaşlayacaktır.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
S3 mini de denemediğinden o kadar eminim ki...

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Yine yavaşlayacaktır.
Güncelleme yapılmadığı için çok da yavaşlamıyor. bu şekilde 6 ay Galaxy ace ve 4 ay da s3 mini kullandım. Ondan sonra da annemdeki grand neo'ya uyguladım. 2 senedir güzel güzel kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S3 mini de denemediğinden o kadar eminim ki...
Yalan borcum mu var? 5 6 cihazda denedim. Galaxy ace ,s3 mini , grand neo, p8 lite, j5 prime, j5