Android takip programı

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Android telefonumu uzaktan takip edecek bir program arıyorum telefonu uzakta kilitleyebiliyim ekran görüntüsü kamera görüntüsü filan alabilicek bir arıyorum :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bilgisayarı kontrol etmicem gps yada 3g veya wifi üzerinden telefounun yerini belirleyip uzaktan kitleme filan gibi kullanacağım bir uygulama istiyorum
telefonlara teamviewer yüklenir diye biliyorum telefonu kitleyebilecek proğram sanmıyorum ama teamviewer ile telefonuna komut verebilirsin.

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] teamviewer programını bildiğim kadarı ile vodafone da kullanıyor kullanıcının telefonuna yükleyip bilgisayar ile bağlanıp sorunları düzelte biliyor.
seninin tanımadığın birinin tel. hacklemekse onu bilmiyorum

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
@Ümitt teamviewer programını bildiğim kadarı ile vodafone da kullanıyor kullanıcının telefonuna yükleyip bilgisayar ile bağlanıp sorunları düzelte biliyor.
seninin tanımadığın birinin tel. hacklemekse onu bilmiyorum
teamviewer in böle bir özelliği olduğunu bilmiyordum ben bitek pc kontrolu sanıyordum peki bu nasıl olucak bir bilginiz var mı

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama bu bilgisayar kontrolu dikkatinizi çekerim :)ben telefonu kontrol etmek istiyorumben telefonu kontrol etmek istiyorum
vallahi kusura bakma aradığın program bu programı biraz kendin kurcalayıp yapabilirsinhttp://www.teknolojidedestek.com/android-cihazinizi-teamviewer-quicksupport-bilgisayardan-yonetin/

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
vallahi kusura bakma aradığın program bu programı biraz kendin kurcalayıp yapabilirsinhttp://www.teknolojidedestek.com/android-cihazinizi-teamviewer-quicksupport-bilgisayardan-yonetin/
ben bunu dün gördüm ticaridir diye vazgeçmiştim

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
teamview sadece bilgisayarı kontrol ediyor ben kullanıyorum ama telefonu kontrol etmiyor

OKKO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama bu bilgisayar kontrolu dikkatinizi çekerim :)

ben telefonu kontrol etmek istiyorum

ben telefonu kontrol etmek istiyorum

dostum eset mobile yükle ver 27 tl uzaktan istediğin gibi telefona hükmet ayrıca telefonun güvende olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aradığın program var pcden telefonu kontrol etme adı samsungdive ama tel samsung olmalı

johnnash80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 2 aydir msyptr.com sitesinden 6 aylik lisans aldim.kullaniyorum.kullanimi ve kurulumu çok rahat.türkçe kontrol panelli.dinlemek istediginiz telefona 5 dkkada kuruluyo.samsung s4 e kurdum.ortam dinlemesi,telefon kayitlari dinlemesi,sms takibi,gps yer takibi gibi birçok özellik var.en önemlisi benim için gerçekten 100 de 100 görünmez modda çalismasi.karsi tarafin farketmesi imkansiz.2 aydir hiçbir sorun yasamadim.

yanliz özellikle bu tür yazilimlarda sahte yazilim çok dikkat edin.alip pisman olmayin.ben çok arastirip aldim.
dileyen mspytr.com sitesinden inceleyebilir.benden bu konuda yardim isteyen olursa elimden geldigince yardimci olurum.

ücretsiz birkaç program var ancak çok uyduruk ve karşı tarfın telefonunda belli oluyor yani gizli takip edemezsiniz

Paylaş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

www.mspytr.com

bazen kopi yapistir ile site açilmayabiliyor.gerekirse browser a kendiniz yazin.benzer çok site var dikkat edin arkadaslar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, samsung s3 telefonum var. biri telefonuma girip, telefon rehberimi, arama ve gelen kayıtlarını, mesajlarımı, Whats up mesajlarımı görebiliyor. Virüs ve casus program mı? Yoksa benim telefonumdan paylaşım gibi bir bölümü mü açık ? Ne yapabilirim? Nereden hangi casus programın çalıştığını bulabilirim ? Bu uygulamayı nasıl kaldırırım? Acil yardıma ihtiyacım var

Asil_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android telefonumu uzaktan takip edecek bir program arıyorum telefonu uzakta kilitleyebiliyim ekran görüntüsü kamera görüntüsü filan alabilicek bir arıyorum :)
Google'ın Device Managment servisi mevcut web tarayıcısı ile yapabiliyorsun.
https://www.google.com/android/devicemanager

En iyisi Maas360
http://www.maas360.com/products/mobile-device-management/android/

Geliştirmeye açık açık kaynak kodlu olanı ise wso2
http://wso2.com/

Samsungun da knox vardı sanırım.

Mass360
img_mdmSmartphoneActions.png

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir arkadaşım, Arkadaş Takip isimli bir android uygulaması yazdı. İşini görebilir belki. GooglePlay'de bulabilirsin.

Googleplay sayfasından alıntı :

Arkadaş Takip, aile bireylerinizin ,arkadaşlarınızın, sevdiklerinizin, sevgilinizin, çocuğunuzun,eşinizin konumunu harita üzerinde ücretsiz olarak takip etmeküzere hazırlanmış bir mobil uygulamadır. Uygulama arkadaşlarımnerede, ailem nerede, çocuğum nerede, sevgilim nerede, telefonumnerede gibi soruları bertaraf etmek için hazırlanmıştır. Arkadaş Takip uygulaması aile takip,çocuk takip, sevgili takip, telefon takip, çalışan takip etmeyikolay hale getirir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben başka bir telefona gelen sms ve cagrıları gönderdiği smsleri fln görmek istiyorum bir kopyasıda bana gelsin istiyorum bildiğiniz program var mı ?