Android tablet & Ps3 kolu

adaratc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aklıma takıldı sorayım dedim '' asus memo pad hd7 '' alacaktım ama otg desteği yokmuş
forumda olan bi makaleyi okudum tablete Ps 3 kolu takıp gta, pes 2014, araba yarışı gibi oyunlar oynuyordular
bu otg kablosu destekleyen tum andoid tabletlerinde işe yarar mı ? hani işe yararsa otg destekleyen ve ekranı daha buyuk olan bi tablet alacam

bide root ayarlarına sahip bir tablet diyor ne demek bu ? tableti rootlamak mı ? rootlamak ta garanti dışı yapar mı cihazı ?

adaratc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Edit: Otg desteği olan örnek ınca respect 10.1 ve coegen quantum 94 9.7 olan tabletlerde acıklamalarda klavye maus kol falan takıp oynayabillrsiniz diyor bunlar için ek bi program gerekmiyor sanırım ? tak calıştır ? konu hakkında bilgisi olan abiler varsa yardımcı olsunlar aklıma takıldı bu konu :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Edit: Otg desteği olan örnek ınca respect 10.1 ve coegen quantum 94 9.7 olan tabletlerde acıklamalarda klavye maus kol falan takıp oynayabillrsiniz diyor bunlar için ek bi program gerekmiyor sanırım ? tak calıştır ? konu hakkında bilgisi olan abiler varsa yardımcı olsunlar aklıma takıldı bu konu :)
Otg desteği zaten çoğu telefonda ve tablette var ben telefonu örnek veriyim mesela s4 de tak çalıştır hiç bir şeye gerek yok tabi s4 kullandığım için öyle örnek verdim diğer cihazlarda böyle ps3 koluna gelirsek ps3 kolu normalde xperia telefonlarda çalışıyor tabi extra programlarla bu aşılabilir belki.

adaratc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Otg desteği zaten çoğu telefonda ve tablette var ben telefonu örnek veriyim mesela s4 de tak çalıştır hiç bir şeye gerek yok tabi s4 kullandığım için öyle örnek verdim diğer cihazlarda böyle ps3 koluna gelirsek ps3 kolu normalde xperia telefonlarda çalışıyor tabi extra programlarla bu aşılabilir belki.

anladım, yani inca veya dediğim diğer cihazda otg desteği var o tabletten ve ps3 kolu alırsam sorunsuz calışır değilmi doğent bey :yes:

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
memopad için güç girişli otg lazım

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
anladım, yani inca veya dediğim diğer cihazda otg desteği var o tabletten ve ps3 kolu alırsam sorunsuz calışır değilmi doğent bey :yes:
dediğim gibi ps3 kolu xperia cihazlar için uyumlu extra programlarla bu aşılabilirmi bilmiyorum