Android tablet güncelleme

Baran.wt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar ben android tableti güncelledim. Güncelememe rağmen android sürümü hala değişmedi 2.2.1 froyo yüklü ama 2.3.6 olması gerekirken 2.2.1 dir hala ne yapmalıyım? Android güncellemelerinin hepsinde sürüm yükselirken benimki yerinde duruyor yanlış da güncellemedim tamda istenilen gibi güncelledim güncellendi yeni ayar felan geldi ama sürüm değişmedi ondan çoğu uygulamadan maruz kalıyorum. Eğer tabletimin markasını modelini isterseniz : PolyPad W10 Kamerasız.
Lütfen acil yardım bekliyorum! :( :cursing: :hammer: :helpsmilie::lol:

Baran.wt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilen yok galiba :( :cursing::ohmy:

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
http://j.mp/1po7Din adresinden güncellemeyi indirebilir, dosyaları cihaz kapalı iken SD kart içine koyup daha sonra geri tuşu ile birlikte Açma-kapama tuşuna beraber basarak çıkan ekrandan güncelleme yapılabilir.
İndirdiğimiz rar dosyasını bilgisyarımızda uygun bir klasöre ya da masaüstüne açıyoruz. 5 adet exe dosyasını ve 1 adet update.zip dosyasını boş bir SD karta kopyalıyoruz(not: update.zip dosyasını açmayalım, arşiv dışına çıkarmayalım). Tabletiniz kapalı iken SD kartı yerleştirelim ve geri tuşuna basarak tabletimizi açalım. Tabletiniz otomatik olarak kendini güncelleyecektir.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Tabletine gelen son güncellemeyi indirip baktım sürümü 2.2.1 yani 2.3 gelmemiş. Daha da gelmez 4sene geçmiş üstünden. Bu şekilde kullanmaya bak :thumbup1:

Baran.wt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://j.mp/1po7Din adresinden güncellemeyi indirebilir, dosyaları cihaz kapalı iken SD kart içine koyup daha sonra geri tuşu ile birlikte Açma-kapama tuşuna beraber basarak çıkan ekrandan güncelleme yapılabilir.
İndirdiğimiz rar dosyasını bilgisyarımızda uygun bir klasöre ya da masaüstüne açıyoruz. 5 adet exe dosyasını ve 1 adet update.zip dosyasını boş bir SD karta kopyalıyoruz(not: update.zip dosyasını açmayalım, arşiv dışına çıkarmayalım). Tabletiniz kapalı iken SD kartı yerleştirelim ve geri tuşuna basarak tabletimizi açalım. Tabletiniz otomatik olarak kendini güncelleyecektir.

Yaptım hala 2.2.1 :helpsmilie::(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tabletine gelen son güncellemeyi indirip baktım sürümü 2.2.1 yani 2.3 gelmemiş. Daha da gelmez 4sene geçmiş üstünden. Bu şekilde kullanmaya bak :thumbup1:

Aynen ama orada diyor 2.3 nedn bende olmuyor :( :(:helpsmilie:
Ama çok kötü böle kullanamam 44 tllik launcherı bile indirdim en güzeli yine oydu :( :(

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
4 mayista verdigim cevabi aynen yaziyorum tabletine 2.3.6 gelmemis. Bulursan custom rom bul bence.