Android sürüm yükseltme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zanalh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zanalh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın aleyküm arkadaşlar ben Samsung Grand prime serisini kullanıyorum şuan android 5.1.1 var bu sürümü yükseltebilirmiyim yapabiliyosam nasıl. Teşekkürler.

Son düzenleyen moderatör:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gelen en son sürüm buysa daha da yükselmez

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Otomatik olarak güncelleme gelmediyse (yurt dışı cihazı vs. Sebeplerden ötürü olabilir) Manuel olarak yapmanız gerekiyor. Odin diye bi program vardı onunla yapılıyordu yanlış değilsem

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Selamın aleyküm arkadaşlar ben Samsung Grand prime serisini kullanıyorum şuan android 5.1.1 var bu sürümü yükseltebilirmiyim yapabiliyosam nasıl. Teşekkürler.

Telefonunuzun model numarasına göre internetten cihazınıza ait Marshmallow yazılımını bulun ve indirin.

Daha sonra aşağıdaki linkte samsung cihazlar için rom/yazılım yükseltme konusunu detaylı okuyunuz.

Android Rom Nedir / Nasıl Yüklenir [ SAMSUNG ]

İşlemi yapabiliceğinize kanaat getirirseniz (ki dikkatli okursanız çok basit işlemler olduğunu anlarsınız) yapın.
Fakat işlem sırasında oluşabilicek sorunlardan şahsım ve sdn forum sorumluluk kabul etmeyecektir.
Yapamayacaksanız bu işten anlayan bir arkadaşınızdan yardım isteyin.

zanalh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunuzun model numarasına göre internetten cihazınıza ait Marshmallow yazılımını bulun ve indirin.

Daha sonra aşağıdaki linkte samsung cihazlar için rom/yazılım yükseltme konusunu detaylı okuyunuz.

Android Rom Nedir / Nasıl Yüklenir [ SAMSUNG ]

İşlemi yapabiliceğinize kanaat getirirseniz (ki dikkatli okursanız çok basit işlemler olduğunu anlarsınız) yapın.
Fakat işlem sırasında oluşabilicek sorunlardan şahsım ve sdn forum sorumluluk kabul etmeyecektir.
Yapamayacaksanız bu işten anlayan bir arkadaşınızdan yardım isteyin.
Ya ben tam anlıyamadım pek anlamam daha basit bi yolu yokmu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefonunuzun model numarası nedir?
Samsung grand prime g531f dir

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Ya ben tam anlıyamadım pek anlamam daha basit bi yolu yokmu ?
--- Gönderi Güncellendi ---

Samsung grand prime g531f dir

Anlamıyorsan bu işlerden uzak dur.
Dediğim gibi bilen bir arkadaşın varsa ondan yardım isteyerek yaparsın.
Yoksa kaş yapayım derken göz yararsın, yani bu olayı bilmeden anlamadan yaparsan tekefonun brick (tuğla) olur, oyuncak telefon gibi elinde kalır.

kapaliali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bilgisayarına "Samsung Kies" yazılımını indir. Telefonunu bilgisayara bağla ve yazılım güncellemelerini denetle. Yeni bir sürüm bulduysa indirmeye başlayacak. Yeni bir sürüm bulamadıysa diğer üyelerimizin dediklerini yap.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Samsung Smart Switch programını denemeni tavsiye ederim.