-Android- Rehberim Silindi

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar yeni rom kurdum ve rehberim silindi ne yazıkki yedeğimde yok ne yapmam lazım?
ama hafıza kartındaki bazı dosyaları silmedim sakladım o dosyalardan falan bi şey yapamaz mıyız? çok acil yardım
:cursing::crying::confused1::angry::sneaky2::thumbdown:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
google hesabınla senkronize etmedin mi hiç rehberi :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sakaldığın dosyalardan vcf uzantılı dosya varmı ona bak... var ise telefon rehberindir. rehberden içe aktar ile dosyaya eriş ve yükle.. yok eger vcf dosya uzantısı yok ise google da yedeklemen mevcut ise oradan yükleyebilirsin... google senkrinizasyon yapabilirsin... kişileri seç:)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sakaldığın dosyalardan vcf uzantılı dosya varmı ona bak... var ise telefon rehberindir. rehberden içe aktar ile dosyaya eriş ve yükle.. yok eger vcf dosya uzantısı yok ise google da yedeklemen mevcut ise oradan yükleyebilirsin... google senkrinizasyon yapabilirsin... kişileri seç:)
arkadaşlar rehberde seçeneklerden senkronize et dedim oldu meğersem google hesabım kendi yedeklemiş zaten yardımlar için sonsuz teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

google hesabınla senkronize etmedin mi hiç rehberi :)
edildi:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:helpsmilie: anneme aynısı oldu annem s3 aldı samsng du eski telefonu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefondan faceye girdim rehberdeki tum kişiler facedeki arkiler oldu

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Konuyu açan arkadaş için geç kalmış olabilirim ama contacts.google.com adresine girip bikaç gün önceki rehberinize geri dönebilirsiniz. Tabi telefonunuzda senkronizasyon açıksa :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s4mini kullanıyorum rehberimi nasıl getiririm biri detaylı anlatsa yedeğimde yoktuu bi çok yerde seknotize ettim ama :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar general mobıle dıscovery var yanlıslıkla kızım sıfırlamış resimlerimi görebiliyorum ama tlf nolarımı yani reberim yok nolur yardım gelirmi geri yukardaki yazdıklarınızı denedim bişey olmadı işten çıkaracaklar tüm müşteri nolarım ordaydı ya nolur bilen payşassın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun discovery nolur yardım edin detaylı anlatabilirmisiniz

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
bendede aynı sorun discovery nolur yardım edin detaylı anlatabilirmisiniz

Eğer adres kişilerini local hesap yerine google hesabı altında kayıtladıysan. Gmail şifren ile girip aşağıdaki adresten ulaşabilirsin.

Ancak telefonundan hepsini birden seçip sildikten sonra, google hesabı kendini senkronize ettiyse, google tarafından da silinmiş olabilir, bu durumda yapılacak pek fazla birşey yok gibi, girip kontrol etmelisin.

contacts.google.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onun başka nedenid e virüs programını sil düzelir nedenini bilmiyorum ama onunla alkalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim hafiza kartim bozuldu. Facebooktaki hesabima fotolari senkronize edilsin denildiginde eski fotolarda gelir mi sadece gorunen fotolar mi gelir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rehberim silindi.google hesabından kurtarmayı denedim ama e postamı hatırlamıyorum biraz internetten araştırdım birşeyler buldum denedim ama olmadı google hesabını kullnmadan rehber geri gelmezmiiiiii?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
subat 2015 ten berigeneral mobile kullanıyorumbutun numaraları google hesabıma kaydetmeme ragmen format attıktan snra sadece subat 2015 ten onceki veriler yukleniyor bu telefonu aldıktan sonra tyuklediğim ne varsa yok oldu geri getirebilirmiyim ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumda rehber ve telefon tuşları açılmıyor ekrandan silindi beni arayanların numarası çıkıyor ama ben kimseyi arayamıyorum çünkü tuş yok acil yardım edin lütfen

D

dhdj

SDN Okuru
arkadaslar yardim edin benim tablet tamamen kapali actigimda bir android yazisi cikiyo hic acilmiyo androidi silinmis diyolar nasil geri yuklerim androidi