Android programım tutar mı ?

Tutar mı

• Kullanılan toplam oy
    12

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Lütfen yanıtlayın. App Inventorde bir Android programı yaptım. Butonlara mesaj atıyorsunuz ? Bir butona bastığınızda Yukarıdaki küçük metin kutusunda mesaj beliriyor. Ardından ya Google Rehberinize kayıtlı kişilerden (bu kişileri internet olmasa da rehbere kaydedebiliyorsunuz ve rehberde görebiliyorsunuz ben de istemiyorum sadece böyle olmasını ama App Inventor sadece bu şekilde rehberi destekliyor) ya da yan taraftaki butonlara numara ve isim atıyorsunuz butonlarda isim gözüküyor sadece. Bastığınız zaman mesaj yazan metin kutusunun yanında olan kutuda da numara beliriyor ve göndere tıklayarak mesajınız kendi kendine gidiyor. Ayrıca son gönderdiğiniz mesajı ve kişiyi de hatırlıyor programı açtığınızda bahsettiğim metin kutularında en son gönderdiğiniz mesajlar çıkıyor.. Uzun Uzun anlattım ama aslında çok pratik kendim çok kullandım şimdi ise 25$ verip Play Store Developer hesabı satın alıp uygulamamı sunmak istiyorum. Başka programlarım da var Paint gibi. Ama asıl programım o anlattığım sizce tutar mı. Tutardan kastım 1000 indirmesi olsun yeter :tongue:. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Unutmuşum önceden hazırlanmış mesaj butonları da mevcut

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok gerekli gibi durmuyor uygulama olsun hafıza dolsun ne var ne yok indirenler belki indirir, keşke baştan aşağı sen kodlasaydın o zaman markete koymak için bir gerekçen olurdu.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
herkeste tutmaz demos .bir girisimcimizi daha kaybettik :biggrin:
ama bakarsin belkide daha iyisini yapmak icin ugrasir bu anketten sonra

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Saolun :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

27 kişi bi oy verseniz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkes burada oy yok

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Konu güncel. Görüşlerinizi bekliyorum. En azından oy atın :)

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Apk'sını yolla da deneyelim böyle anlatmayla olmaz. :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Belirlediğiniz kişiye ya da rehbere google kişisi olarak kaydettiğiniz kişiye ve ya numarasını yukarıdaki metim kutusuna yazarak

Nht_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vala Kardeşim hevesini kursağında bırakmak istemiyorum ama Bu pek tutmaz gibime geliyor ama sen devam et oyun yaz bence mesela Türk yazılımcı var şimdi aynı oyunun 2.ni yazdı adam helal olsun basit gibi duruyor ama çocuklar oynuyor sonuçta BAŞARILAR

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen istersen basit bi wallpaper tasarla, bak bize sadece tüketiyoruz üretim sıfır sen yine bir şeyler yapmaya çalışıyosun ve yapıyosun.

Tutup tutmamasına gelirse yanlış anlamadıysam toplu bir sms gönderme uygulaması mı?

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya abi ben 14 yaşındayım kod ezberlemek zor geliyor benim kullandığım program kod kısmını kendi yapıyor Kod Blokları var. Mantık sizin mantığınız çaba sizin.

Ben kötü bir şey demedim ama aferin bu yaşta uğraşmak....
Bak biz bir tüketim devletiyiz. Yeni çıkan ürünler için böbreğimizi veririz. Olsun sen gelişirsin. Yavaş yavaş oluşur.

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Görselini düzenlersen ve güzel bi isim koyarsan tutma ihtimali var.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Biri bu konuyu ya kilitlesin ya da silsin moralim bozuldu çok. Git sen o kadar uğraş. Demek ki sadece kendim programımı pratik buluyormuşum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence yılma ve eleştirilere açık ol. tutar yada tutmaz bi yerden başlamışsın en azından tutmazsa en kötü ihtimal bir sonraki programına tecrübe olur. ayrıca çabandan ötürü tbrk ederim.

Toughwolf

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anladigim kadariyla uygulamanin operasyonel bir maliyeti yok. Bu nedenle hic tutar mi tutmaz mi diye dusunme markete koy. 25$ bir kere verdigin bedel. Birden fazla uygulamam var diyorsun bu nedenle market hesabi bedeli birsey degil. Milyonlarca kullanici var bir forumdan uygulamanin pazarini anlayamazsin. Kaybedecegin birsey yok koy markete.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Konuyu hortlattım. Zafer Abi App Inventor ile önceden baya ben de uğraşmıştım. Ama yapılabilecekler kısıtlıydı. Ben arkadaşlarımı korkutmak için Scary maze koymuştum. Ama Eclipse daha iyi. Java zor bir dil de. Bence öğrenmeye değer.