Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Lütfen yanıtlayın. App Inventorde bir Android programı yaptım. Butonlara mesaj atıyorsunuz ? Bir butona bastığınızda Yukarıdaki küçük metin kutusunda mesaj beliriyor. Ardından ya Google Rehberinize kayıtlı kişilerden (bu kişileri internet olmasa da rehbere kaydedebiliyorsunuz ve rehberde görebiliyorsunuz ben de istemiyorum sadece böyle olmasını ama App Inventor sadece bu şekilde rehberi destekliyor) ya da yan taraftaki butonlara numara ve isim atıyorsunuz butonlarda isim gözüküyor sadece. Bastığınız zaman mesaj yazan metin kutusunun yanında olan kutuda da numara beliriyor ve göndere tıklayarak mesajınız kendi kendine gidiyor. Ayrıca son gönderdiğiniz mesajı ve kişiyi de hatırlıyor programı açtığınızda bahsettiğim metin kutularında en son gönderdiğiniz mesajlar çıkıyor.. Uzun Uzun anlattım ama aslında çok pratik kendim çok kullandım şimdi ise 25$ verip Play Store Developer hesabı satın alıp uygulamamı sunmak istiyorum. Başka programlarım da var Paint gibi. Ama asıl programım o anlattığım sizce tutar mı. Tutardan kastım 1000 indirmesi olsun yeter :tongue:. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Unutmuşum önceden hazırlanmış mesaj butonları da mevcut