Android.process.acore hatası ve çözüm yöntemleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar - Hesaplar - hesabınızı kaldırın Yada
uygulama yöneticisi -google hesap yöneticisi gibi programları devre dışı bırakın sorun ortadan kalkıcak
uzun uğraş sonucu buldum herkese iyi günler:dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum maxi plus 5 ve benim ekranımda sürekli android-process-acore durdu yazıyo o yüzden hiçbirşey yapamıyorum ve WhatsApp'deki bütün durumlarımın gitmesinden korkuyorum yardım ediin :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 2 Kere Yolluyo Bir Mesajı Neden Aceba Bileniniz Varsa Yardımcı Olabilirmi Lütfen.!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende dili ingilizce yaptıktan sonra aynı hatayı aldım ondan öncede android.process.media problemi alıyodum şimdi tele format attım inş olur

S

SDN Okuruyum?

SDN Okuru
Kapatmaya Zorladım ... Biraz Bekledikten Sonra Açtım ... Sorun Düzeldi...

BeriSu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende önerdiğiniz herşeyi yaptım ama yine de düzelmedi

aliozkl

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Aynı sorunun bende android process media durduruldu hatası veriyor . Kafayı yiyeceğim.bilen varsa lütfen söylesin

Hamza43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu hatanın oyunda vb. Yerlerde facebooka bağlandıktan sonra olduğunu farkettim ve facebook u sildim. Şu an düzeldi denemenizi tavsiye ederim hiç formatla uğraşmayın

aliozkl

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar ben bu hatanın oyunda vb. Yerlerde facebooka bağlandıktan sonra olduğunu farkettim ve facebook u sildim. Şu an düzeldi denemenizi tavsiye ederim hiç formatla uğraşmayın
Telefonda zaten facebook uygulaması yüklü değil ki?