Android Oyunlarında Maksimum Performans

Yararlı buldunuz mu?

• Kullanılan toplam oy
    10

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ram olayı ve tüm androidler kasar dışındakiler doğru. android zaten ram'dan verim alır 4 gb ram koysanız 3 gb tüketir 2gb ram koysanız 1gb tüketir android'in özelliği budur o yüzden android çok ram yiyor diyorlar ama tamamen yanlış. mesela bir oyuna girdiğinizde android'de hemen hafızaya alınır yani ram'e.bu sayede hafızada olan birşeyi (oyun,uygulama vb.)daha hızlı açar ve daha fazla verim alınır. uzun lafın kısası android telefonlarınızın ramlerini temizlemeyin illada temizleyeceğim diyorsanız 6 ayda bir temizleyin
Kesinlikle dogru.Androıdden anlayan adam nasılda belli ediyor kendini.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim anlamadığım şey bu insanlar kendi işine gelmiyorsa niye her şeye karışmak zorunda.Konuyu açan kardeşimiz bilgileri yazmış ihtiyacı olan kullanır.Adamın yazdığı bir cümle için bu sorgulama neden anlamıyorum.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Adam bir laf söylemiş üşüşmüşler adamın başına, ne çeşitsiniz be.

Üst seviye android amiral gemileri 500-600 TL'lik telefonlar gibi hemen kasmaz. En az 1 ay en fazla 1 yılın sonunda kasması kaçınılmaz.

Burdan şunu çıkarıyoruz android'in kendisi kararsız bi sistemken kasması kaçınılmaz. Gelde bunu fandroidlere anlat. Birde 500-600'lük iPhone mu var diyen olmuş. Sen Apple'ı Samsung mu sandın arkadaşım?

Fandroid'lere selamlar! :D

Hahaha üst düzey androıd telefonlar 1 ay sonra kasar mı?Dostum sen ne içtin söylede biz de içek iyi kafa yapıyomus baksana.:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zaten arayüzden kasıyor kardeş :) oda ram harcıyor.
sade kasmayacak arayüz kullanılmalı ;)
Ne arayüzü be saçmalamayın.Telefonlarda da bilgisayarlarda da mantık aynıdır.Bir oyunun performansını kullanılan işlemci ve grafik kartı verir olay bu kadar açık ve net.Kafanızdan sallayıp duruyonuz.Hayatınızda hiç note 3 kullanmamışsınız kalkıyonuz burda note 3 oyunlarda kasıyo havası veriyonuz.Git biraz video incelemelere bakda öyle gel.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hahaha üst düzey androıd telefonlar 1 ay sonra kasar mı?Dostum sen ne içtin söylede biz de içek iyi kafa yapıyomus baksana.:D

Ne arayüzü be saçmalamayın.Telefonlarda da bilgisayarlarda da mantık aynıdır.Bir oyunun performansını kullanılan işlemci ve grafik kartı verir olay bu kadar açık ve net.Kafanızdan sallayıp duruyonuz.Hayatınızda hiç note 3 kullanmamışsınız kalkıyonuz burda note 3 oyunlarda kasıyo havası veriyonuz.Git biraz video incelemelere bakda öyle gel.

ne bu android fanlığı :D bende android kullanıyorum senin gibi fanlık yapıyormuyum :D

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ne bu android fanlığı :D bende android kullanıyorum senin gibi fanlık yapıyormuyum :D
Bilmediğin androıd bilgilerinle burda saçmalıyosun.Doğru bilgi vermek fanlıksa evet ben en büyük androıd fanıyım.Ama saçmalayıp yanlış bilgi vermek de tarafsızlıksa evet aramızda en tarafsız kişi sensin.Öğrende gel koçumm.:thumbup:

mustafa06tdu2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'ı samsung mı sandın diyerek ne anlatmaya çalıştığımı anlamamış arkadaşa selam olsun. Çok zekisin bilader...
Tamam arkadaşım rami temizlemeyince telefon şişiyor he. Temizleyin rami. İyilik de yaramıyor yahu. Bildiğinizi okuyun.
Bidaha da alıntı falan yapmayın yazmayacam. Hadi eyvallah.
Yav tamam zenginsin anladık. Biz alamayız öyle 'pahalı' telefonlar. Sen Note 3 ünle mutlu ol. Ben bu yazıyı daha düşük modeller için yazdım zaten. Senin telefonun şişmiyordur belki ama bizimki şişiyor işte. Senin bilgine ihtiyacımız yok bay dahi

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilmediğin androıd bilgilerinle burda saçmalıyosun.Doğru bilgi vermek fanlıksa evet ben en büyük androıd fanıyım.Ama saçmalayıp yanlış bilgi vermek de tarafsızlıksa evet aramızda en tarafsız kişi sensin.Öğrende gel koçumm.:thumbup:

hiçbirşey bildiğin yok senin.KOÇUM :D

mustafa06tdu2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

2.5 yıl sonra görücem ben sizi... O 2200 tl verdiğiniz noteler z1 ler elinizde kalacak. google bey amcanız size ne güncelleme verecek ne de destek çıkacak. siz daha onun fanlığını yapın zavallılar. birdaha bamdroid alırsam namertim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Alıntı yapma cümlesinden bişey anlamıyor musun arkadaş ? Zengin züppesi değilim allaha şükür. Note 3 üm de yok ayrıca. Orta seviye telefon kullanıyorum. Atıp tutma bay çok bilmiş. Tekrar söylüyorum alıntı yapmayın.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İsteyen istediğini kullansın yahu niye kavga yapıyorsunuz işin ilginç yanı hep şu şekilde oluyor kavgalar; birisi fişekliyor biriside cevap veriyor cevap verene başka birisi cevap veriyor tartışmayı başlatan adam kayboluyor kavga devam ediyor:)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İsteyen istediğini kullansın yahu niye kavga yapıyorsunuz işin ilginç yanı hep şu şekilde oluyor kavgalar; birisi fişekliyor biriside cevap veriyor cevap verene başka birisi cevap veriyor tartışmayı başlatan adam kayboluyor kavga devam ediyor:)

fanlıktan oluyor bu kavgalar :D
sanki samsung yada apple babalarının malı :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fanlıktan oluyor bu kavgalar :D
sanki samsung yada apple babalarının malı :)

Şu an yazdığın ile konuda yazdıkların çelişiyor(Pardon sizi başkası sandım hakkınızı helal edin)+Fanlık değil farklı görüş açısı Türk erkeğinde olan ve düzelmeyen bir sorun:KAVGA ETMEK

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android ne kadar ram varsa hepsini kullanır çalışma mantığı böyle ama istersen sistemin yapmasına gerek kalmadan temizleyebilirsin rami. Bunun yanında önbelleği temiz tutmak vb. yazılmış şeyler uygulanabilir. Şu an 2 yıllık S2 var elimde ama yeni çıkmış oyunları çok az kasmayla oynayabiliyorum ve zamanında da iyi para vermiştim. Sonuçta Z1 vb. cihazlar kaç katı daha üstün cihazlar daha uzun süre kasmadan oyun oynatabilirler.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hiçbirşey bildiğin yok senin.KOÇUM :D
Madem senin bi şey bildiğin var bildiklerini yazsana KOÇUM:D

2.5 yıl sonra görücem ben sizi... O 2200 tl verdiğiniz noteler z1 ler elinizde kalacak. google bey amcanız size ne güncelleme verecek ne de destek çıkacak. siz daha onun fanlığını yapın zavallılar. birdaha bamdroid alırsam namertim.
Hahahha iosu da görüyoz.Git şimdi ıphone 4 kullan bi bakalım performansı nasılmış.Daha androıdın çalışma prensibini bilmeden oturmuş bide bize yazı yazmış.Yav he biz bilmiyoz sen biliyon bitek.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benden de bir tavsiye olsun hadi. Telefona ve kendinize bu zulmü yaşatana kadar düşük segment bir telefonla orta segment bir tablet alın, oyunları da tabletinizde oynayın. Android kasıyorsa ipad alın. Kavga etmeyin.
Şu "2200lira para verip de 2-3 sene sonra kasınca görürüm sizi" diyenler de bitsin artık. Bir telefona 2200lira veren adam telefondan sıkıldığı anda değiştirebilir zaten. Böyle şeyler bu kişilere dert değil siz kafanızı yormayın..

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav tamam zenginsin anladık. Biz alamayız öyle 'pahalı' telefonlar. Sen Note 3 ünle mutlu ol. Ben bu yazıyı daha düşük modeller için yazdım zaten. Senin telefonun şişmiyordur belki ama bizimki şişiyor işte. Senin bilgine ihtiyacımız yok bay dahi

Note 3 kullanmanın zenginlikle ne alakası var. Ben yıllardır hep üst seviye telefonlar kullandım. Yaşım 30. Üniversiteye giderken bile çalışıyordum. Maddi durumum orta direk seviyesinde. Sigara kullanmıyorum aylık sigaraya ayırdığım para ile çok rahat istediğim telefonu alabiliyorum. Kişileri ellerindeki telefon ile değerlendirmek ne kadar doğru bir karar ? Her elinde iphone olan , note 3 olan , z1 olan zengin çocuğumu oluyor ?
Konunun açılma amacına bak , konunun geldiği noktaya bak. Helal olsun valla.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ram temizlemeyin. Telefonu günde 1 kez cebe atarken yeniden başlatın. Ha bu arada pin kodunu iptal edin ki bi daha çıkarıp pin kodu girmek zorunda kalmayın. :p

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence what the hell babasından ayfon isteyen 15 yaşındaki bir çocuk

He bu arada 900 liralık Nexus 4 canavar gibi :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dostum fanboyluk bitsin artık.

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Türk mantığı: Android kasar, Ios pahalı, Wp riskli. Tamam haklıyız böyle düşünmekte ama herşeyin para tuzağı olduğunu anlamamız gerekirdi. Elin en sosyete japonu bile ankesörlü telefon kullanıyor.