Bloother
Rektör
ben g2 min olduğu zamanlar otg bağladım otgnın ucuna da joistik
dead triggeri 2 gün ara ara oynayarak bitirmiştim![]()
Onu ben de yapcam. Bi joyistik alayım da önce.

USB: Universal Serial Bus - Evrensel Seri yolu, çalışma voltajı 4,4 ve 5,25 volt arası olup 100mA akım gerektirir.Asus memopad hd var bende , donanım olarak otg desteği yok çünkü yok : )
çünkü : tabletin usb cihazı çalıştırabilmesi için usb sinin harici usb gereci çalıştıracak voltajı verememesinden kaynaklanıyor.
game master gp 347 modeli ile oynadımHangi gamepad ile oynadın? Benim F710 ile yönleri kontrol edememiştim.
game master gp 347 modeli ile oynadım
bide snoopy vardı onda sıkıntı çıkartıyordu algılayamama gibi ama algıladığında da sıkıntısız oynatıyordu
ama sarjı biraz fazla götürüyor normal oynamaya göre bilginize![]()
bundan ziyade joyistiklere pil takmaları daha sağlıklı olur diye düşünüyorumBunun için yakında 2 çıkış yaparlar biri şarj biri joyistik için.![]()
bundan ziyade joyistiklere pil takmaları daha sağlıklı olur diye düşünüyorum![]()
Maxicep forumundan[/QUOTlink atsana
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Maxicep forumundan
Link atsana
Ben telefonuma otg yi takdıgımda gormedi.Ben de youtube de bir video izledim o video da otg ye iki ucu da erkek usb takıp sonra da onu şarj cihazına takıyordu. Telefonu şarj ediyormuş gibi gösteriyordu. Sonra da telefonu yeniden başlattığında şarj olmuyor du .Daha sonra ise otg yi kullanabiliyordu. Ben de aynısını denedim olmadı fakat bişey i farkettim telefonumu kapattım. sonra kapalıyken otg ve iki ucu da erkek usb ile şarja taktım. telefon ekrani kapali titreşim verip verip duruyordu. Neden böyle oldu bana yardım edin lütfen otg yi çalıştırmak için. Şimdi den Teşekkürler Hepinizden Allah Razı Olsun