Android Liderliğe Oynuyor

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in, önümüdeki üç yıl içerisinde pazarda ikinciliğe yükseleceği tahmin ediliyor. 2013 yılında akıllı telefon pazarını neler bekliyor?

Giderek popülerliği artan akıllı telefonlar, yavaş yavaş piyasanın tamamına hakim olmaya başladılar. Yapılan tahminlere göre 2013 yılında yaklaşık 390 milyon adet akıllı telefon piyasaya çıkmış olacak.

Bu kadar büyük bir pazarda işletim sistemleri arasında da büyük bir rekabet yaşanıyor. Bu alanda en iddialı işletim sistemlerinden biri olan Google'ın Linux tabanlı mobil işletim sistemi Android'in önümüzdeki üç yıl içinde pazarda ikinciliğe yerleşeceği belirtiliyor.

google-android1263987306.jpg

Google Android üç yıl içinde büyük bir yükseliş yaşayacak

IDC'
nin açıkladığı rakamlara göre 2013 yılında yaklaşık 63 milyon adet Android tabanlı cihaz piyasada olacak.

IDC'
nin tahminlerine göre Symbian işletim sistemi, bu dönemde liderliğini sürdürmeye devam edecek.

::
Google Android piyasanın lideri olabilir mi?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Android'i , Google yüzünden sevmiyorum ancak mükemmel bir işletim sistemi....

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
olabilir sürekli geliştirirlerse olabilir

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Elbette olabilir neden olmasın tutulursa 1 numara olur...

eonder87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
olabilir ama en az symbian kadar kolay bir kullanımı olması lazım ve yazılım destegi olması lazım bir çok program yazarı symbian işletim sistemine kod yazıyor...binlerce program tema ve oyunlarla hemde...