• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android L, Nexus 4 e portlandı

nexus 4 bu zamanda alınırmı sizce? (cevapları alıntı yaparsanız sevinirim :rolleyes:

Fiyatı en Son 950 tl. google telefonu olarak daha iyi bir alternatif yok..

Android L'yi alamıycak portlandığı iyi oldu ama bu saatten sonra 950 TL verilipde alınmaz. Daha iyi alternatif olarak Moto G alın hem daha ucuz. :dirol:

Biraz daha ekleme yapılıp G2 alınabilinir, internette bilmem ne kartına 100TL puan ilemi ne satılıyordu 1000 tl civarına geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

G3 çıktı şimdi g2 dahada ucuzlamıştır.

Neyse konunun amacını saptırmayalım, [MENTION=406008]qastamonu[/MENTION] Telefonlar hakkında tavsiye istiyorsanız Telefon Tavsiyeleri bölümüne bekleriz :)

Hele şükür bi güncelleme geldi bayağıdır ses soluk yoktu

Açıklanmadan yanlış bilgi vermenizin sebebi ne? Açıklandı geliyor kapak olsun size

What the hell büyük kapak oldun bence daha fazla aşağılanma ve bu forumu terket .

[MENTION=409812]-KinG-[/MENTION] kardes senin yasin kadar [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] in tecrubesi var daha yenisin kimi kimin forumundan kovuyorsun

[MENTION=409812]-KinG-[/MENTION] kardes senin yasin kadar [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] in tecrubesi var daha yenisin kimi kimin forumundan kovuyorsun
Fake hesabınlamı geliyorsun tabi diğer hesapla mesaj atacak halin kalmamıştır ayriyetten yaşım 25 haberin olsun

Haklisin kardes wolfteam degil burasi fake hesapla geliyormusum :.

Ayriyeten buna tecrübe diyosun he ahaha kendini büyütme , yasin daha 10 millete tecrubleyim diyon atarken iyi tutmayinca fake hesap sadece guluyorum suan yerin dibine giren haline

@-KinG- Bence şansını zorlama. Bu forumu tanıyamamışsın. Facebook mu burası fake hesap felan..

Google nin açıklaması size kapak olmustur umarim başka bir cevaba dicek lafim yok gerekte yok , atıp tutanlar icin siz onu tecrübeli dicek kadar dusmussubuz

Sizin yasiniz kadar tecrubem var haberiniz olsun doğru ak yasta değil bastadir lafı doğru size akılsız diyen de yok zaten ancak what the hell yasi maksimum 14

Burda seninle hararetli bir tartışmaya girebilirim. Ama ceza puanım var. O puan olmasaydı varya..

Nolacakti böle mi hava atiyon ayriyeten what the hell den sanane seni ilgilendiriyomu sana hakaret mi ettim benim lafim what the hell e , yazicagini o yazsın ;)

Nolacakti böle mi hava atiyon ayriyeten what the hell den sanane seni ilgilendiriyomu sana hakaret mi ettim benim lafim what the hell e , yazicagini o yazsın ;)

Benimde derdim senle. Varmı sıkıntı? Taktım sana kafayı. Burası diğer forumlara benzemez. Kimse kimseyi kovamaz. Kapakmış felan. Git bi su iç kapağını yollarsın bize ;)

Benimde derdim senle. Varmı sıkıntı? Taktım sana kafayı. Burası diğer forumlara benzemez. Kimse kimseyi kovamaz. Kapakmış felan. Git bi su iç kapağını yollarsın bize ;)

Benim çoluk cocukla uğraşacak vaktim yok biraz buyu ole gel adaminda hali kalmamış zaten baksana cevap yazamiyor :D