• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android L Nedir Yuklenir mi Nasil?

yardım çağrısı gönderdim @android3

Android L sürümü telefonunuza OTA üzerinden gönderilmişse indirip kurabiliyorsunuz. Eğer telefon modelinize bu güncelleme verilmemişse kuramıyorsunuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android L nedir?: Android Jelly Bean, Android KitKat gibi bir sürümdür. Şu anlık en iyi sürümdür. '' daha iyisi çıkana kadar ''.

Eğer elinde Nexus 5 veya Nexus 7 2013 var ise bu linkten yükleyebilirsiniz.
Elinizde başka bir model var ise stock rom veya Cm11 üzerine Android L'yi port edebilirsiniz. Port işlemlerini buradan öğrenebilirsiniz.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2483143A
Ayrıca Android L, Google'ın Apple gibi bir politika izlemesi sonucunda Developer Preview sürümü yayınlanmıştır. Stabil sürüm ise Ekim ayında gelebilir.

Hayır emrivaki değil Emirvari yani emir verir gibi demek istemiş [MENTION=263325]Jiraiya[/MENTION]6

onu bunu bırakın bu ch@t527'ye olur mu? bunu bana soran biri var ben kesinlikle olmaz dedim ama adam soruyor...

Android L'nin açılımı: Android Lollipop :D Bu Google hep böyle isimler veriyor :)