• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android L Güncellemesine İlk Açıklama

Lolipoplar 4.5ler 5.0lar androıd sılverlar hepsı yalan oldu güzel ters köşe yaptılar yanlız :)

Biraz erken gelse One serisinin Nexuslardan farkı kalmayacak.

Htc bile one miniye düşünüyorsa. Ozaman s4 miniye ergeç bu güncelleme gelir diye düşünüyorum.

Htc bile one miniye düşünüyorsa. Ozaman s4 miniye ergeç bu güncelleme gelir diye düşünüyorum.
Ben HTC One mini kullanıyorum bunun da alırsam 3. Android güncellemesi olacak.
4.2.2 ile geldi 3 ay sonra yılbaşına yakın bir zaman 4.3'ü aldı 30 Martta 4.4.2 yi bi 3 ay sonra da Android L yi alacak.

HTC zaten One ailesine 2 yıl güncelleme sözü veriyor.

Galiba samsung S4 miniye daha bir tane bile Android güncellemesi vermedi.

HTC'yi takdir ettim, Sony'de hızlı verir Samsung'a göre. :D

Nexus 4 alamıyacak sanırım bir tek ona üzüldüm, 18 ay olayı doğrulanmış oldu. :(:(:(

Nexus 4 alınca buraya ısım ısım cagıracam beraber gulecegız

Bıraksana [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] abi geliştirici desteği diye bir şey var galaxy nexus bile 4.4'e yükseltilebiliniyor nexus 4'ün daha ömrü var:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z1'e gelecek mi benim için önemli olan o

Android araba entegrasyon işinede giriyormuş, iyi oldu doğrusu.

Bu yeni Android L mi oldu Apple'ın gittiği yolda bizde varız mı demek oldu anlamadım. :lol:

L ismi güzelmiş ya sevdim
watashiwa eru desu :)
DEATH_NOTE_L_wallpaper.jpg

Bıraksana [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] abi geliştirici desteği diye bir şey var galaxy nexus bile 4.4'e yükseltilebiliniyor nexus 4'ün daha ömrü var:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z1'e gelecek mi benim için önemli olan o
Pek dıkkat çekmedi ama Android one dıye bısey tanıtıldı Hintli 100 dolar altı cıhazlara bıle guncelleme gelecek denıldı.
Bunlar guncelleme alırken nexus 4 almaz demek zor. Kaldı kı almasa bıle nexus serısı en cok rom paylaşılan serı gelıstırıcı bolluğu nedenıyle, dedıgın android L bırsekılde nexus 4e gırecek, kafam rahat o konuda.
Ama beta test sürümlerinin verılmemesı hoş olmadı dogruya dogru.
Gerçi yarın nexus 5e cıktıktan bıkac saat sonra banada gelecek adım gıbı biliyorum :)

Sony z1e verecektır gecte olsa, yapmaz oyle bı eşeklık dıye tahmin ediyorum.

Pek dıkkat çekmedi ama Android one dıye bısey tanıtıldı Hintli 100 dolar altı cıhazlara bıle guncelleme gelecek denıldı.
Bunlar guncelleme alırken nexus 4 almaz demek zor. Kaldı kı almasa bıle nexus serısı en cok rom paylaşılan serı gelıstırıcı bolluğu nedenıyle, dedıgın android L bırsekılde nexus 4e gırecek, kafam rahat o konuda.
Ama beta test sürümlerinin verılmemesı hoş olmadı dogruya dogru.
Gerçi yarın nexus 5e cıktıktan bıkac saat sonra banada gelecek adım gıbı biliyorum :)

Sony z1e verecektır gecte olsa, yapmaz oyle bı eşeklık dıye tahmin ediyorum.

Galaxy gio, desire s gibi cihazların donanımı desteklememesine rağmen cm 4.2 kurduğumu çok iyi hatırlarım resmi olarak gelmese bile eninde sonunda nexus 4 bir şekilde alacak ama ben resmi olarak da alacağını düşünüyorum

Sony konusunda ise geç verir temiz verir diyorum telefon doğru çalışsın yeter lakin güncellemede şöyle erken olsa fena olmaz yani:)

Altı üstü birkaç cihaza güncelleme veriyor bi zahmet onuda yapsın HTC