Buralarda değildim kusura bakma Kardeşim@android3 hallettim an önce. Esfile explorer ile yedekledigim efs klasorunu ici bos efs klasoru ile degistirdim. Modemi degistirmek wifi ile download hizini etkiler mi ?
EkledimXperia SP![]()
Buralarda değildim kusura bakma KardeşimBende aynısını derdim büyük ihtimal. Root Browser ile EFS dosyasını değiştir derdim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ekledim![]()
Sen alacaksan hayır
Sen alacaksan hayır![]()
Kasmaz hocam ama arkadaşına discovery almasını önerebilirsin...fiyat performanslı bir model siyah rengi nexus4e çok benziyor... 600 liraya o özellikler neredeyse hiç yok. General mobile olması pek önemli değil blue nun cihazıdır aslındaYok ben değil arkadaşainternete girerken kasmaz heralde
![]()
Almıştır hocam heralde artık, mağazadaydı en son.![]()
O zaman "SDN forum garantisi dışında kalmıştır" belgesini ilet hocam![]()
Modem ? Telefon modemi mi ? Yoksa evdeki modem mi ?@lordarcual @android3 modem degistirmek internet hizini etkiliyor mu ? Suan google playde uygulama indirmek eziyete dondu benim icin.
Modem ? Telefon modemi mi ? Yoksa evdeki modem mi ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evdeki modem herhalde sen daha telefon Modem'ini değiştirmeyi bilmiyorsundurFark etmez. Modemin kalitesine göre tabii ki
![]()
Nasıl Modem attın telefonaHallettimtelefonun modemiydi bu kadar fark edecegini tahmin etmemistim. Simdi oldukca iyi sekilde download yapabiliyorum
Phoneix v12 kurarken modem değişmişti. Ondan sonra cm 10.1 geçtim ondan sonra stock roma dönerken imei gidince herhalde modemden dedim ilk aldiğimda bulunan modemi yükledim bir siteden bulup ama ondan kaynaklanmadığını gördüm imei yi bir şekilde getirdim. Bu seferde modemde sorun çıktı indirme hızı çok düşüktü bir sitede iyi bir modem bulup cwm de flashladimNasıl Modem attın telefona![]()
modem dediğin wifi modülü mü?![]()
modem dediğin wifi modülü mü?![]()
EkledimBende burdayım
Samsung Galaxy S3
usta odinden romu atarkene geçen modemi söylüyor galiba![]()
ne modemi yahubi dosyasını atında bakayım neymiş
![]()