Bizde kendi çatımızı oluşturduk hocam buyuraynenarkadaşlar kızıcak ama symbiancıların ne işi var burda diye bak
![]()
Kolay GelsinBizde kendi çatımızı oluşturduk hocam buyur
http://forum.shiftdelete.net/symbian/270182-symbian-kullananlar-kulubu.html#post2389465
Kötüye kullanım ne yaTamam yazılan mesajlarda olabilir de kötü niyetli bi konu açılırsa atın gitsin adamı zaten. Neyse konu başka yere kaydı.
Bence saçma ne derseniz diyin. Moda bağlı kalmak istemiyorum ben. Sürekli hacı şunu bi düzelt hacı şu harfi yanlış yazmışım...
Amaaan..
Aynı fikirdeyim. Klübün sahibi benim. Konuyu düzenleyip istediğim gibi uygulama tanıtımı yapmak istiyorum. Çok daha aktif olacak bence. Tanıtımlarımı çok sık yapmayı düşündüm ama edit konusundan biraz zor malesef .Düzelmez hocam uğraşmayın. Sırf bu sebeple yazılım güncellemelerine konu açmayı bıraktım. Hem bir paylaşım yapıyorsunuz, hem de ek olarak kendi konunuz için moderatörden güncelleme talebinde bulunup bekliyorsunuz... Hadi normal ileti düzenlemeyi geçtim, kategorisine göre düzenlemeye gidilsin dedim, onu da kimse sallamadı. Yani bu paylaştığım ve modun onayladığı şey sanki sitenin değil benim faydama olacak gibi bir manasız bir durum. Gereksiz külfet, başlı başına saçma bir uygulama bana göre. Çok ilginç yönetiliyor SDN. Neyse.
Ekleyebilirsen beni de ekle hocam.Galaxy S3.
Haklısın da. Adam konuyu açıyor, sorunu çözülüyor ya da vazgeçiyor ondan sonra içeriği siliyor. bu da kirliliğe sebep oluyor forumda.
Ama bence artık edit hakkı verilmeli diyedüşünüyorum.Buna pire için yorgan yakmak denir hocamBöyle sorunu çözülünce konusunu silen kaç psikopat var merak ediyorum.
@Blackout hocamın söylediği gibi boşverdim ben de.
Galaxy Wonder benide ekleyin arkadaşlar
Katılmak istiyorum. Kullandığım Cihaz: Lg Optimus Black
istediğin gibi yazdım![]()
istediğin gibi yazdım derken ?? Bu black başka türlüdemi yazılıyor acaba![]()
![]()
Haklısınız ama buna başka önlemler getirilmeli diye düşünüyorum. Tabiki bu büyük bir sorun. Ama konu editlemek forumda bence olması gereken büyük bir hakç Ve SDN i bu kadar seven biz üyeler bu haktan mahrum kalmak yerine başka çözümler üretilmeli diye düşünüyoruz. Bunu yapacak çok fazla insan çıkmayacak. Ama editi düzgün kullanan çok insan olacak. Konuya edit atıldımı güncel gibi yeni mesajlarda görünmesini yapabilirsiniz mesela. Abuk subuk bişiler olmasını bu önler. Çünkü çoğu üye ve yetkili o bölümü kullanıyor. Tabi yine siz bilirsiniz lakin kendi konumu kendim düzenleyememem beni rahatsız ediyor.@__kadıköyRAP__ @Blackout Herkes sizin kadar iyi niyetli değil ne yazıkki adam 300 bilmem kaç tane konu açmış sonrada üşenmeden tüm konuların içini boşaltıp abuk sabuk şeyler yazmış bunu fark edip düzeltmek büyük problem..