Android kullanıcıları iPhone'a mı geçiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Android kullanıcıları iPhone'a mı geçiyor?

Birçok kullanıcının Move to iOS uygulamasını kullanarak Android platformundan iOS’a geçmiş olabileceği ortaya çıktı. Peki geçiş yapanların sayısı en az kaç milyon?

Sizce Move to iOS uygulaması, Android kullanıcılarının iPhone’a geçmesinde etkili olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Android'in nimetlerinden anlamayanlar geçiyordur, bu çok normal..

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Çoğu kişi küfretmek için indirdi[emoji1] [emoji1] 1 yıldız kampanyası düzenleniyordu[emoji1]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben ROOT veya jailbreak ile pek ilgilenmiyorum. Bununla birlikte sırf arayüz tasarımı için IPhone'ye geçmek istiyorum. Benim gibi düşünen birkaç kişi daha da denk geldim.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Hiç aklımdan geçirmedim. Kötü demiyorum. Ama ben o kadar para verip kendimi neden kısıtlayayım ki ?

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Çok ön yargılarım vardı, yıllardır sadece samsung telefonları kullanmıştım. En son note4 cihazımı bir kenara bırakıp. 6s' ile apple ekosistemine dahil oldum. memnunum

Cx105hanACAR91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir program yüzünden geçen ios'a geçen insan yoktur heralde. Geçmek istediği için indirmiştir. Ben ios işletim sistemini seviyorum. Bilen bi insan android kadar işlevsel kullanabilir ios'u.

İmparator_97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben ve birçok kişi 1 yıldız vermek için indirdi. Her horoz kendi çiftliğinde öter apple buralardan sana nasip yok.