• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android kullanıcıları iPhone'a mı geçiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Android kullanıcıları iPhone'a mı geçiyor?

Birçok kullanıcının Move to iOS uygulamasını kullanarak Android platformundan iOS’a geçmiş olabileceği ortaya çıktı. Peki geçiş yapanların sayısı en az kaç milyon?

Sizce Move to iOS uygulaması, Android kullanıcılarının iPhone’a geçmesinde etkili olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Android'in nimetlerinden anlamayanlar geçiyordur, bu çok normal..

Çoğu kişi küfretmek için indirdi[emoji1] [emoji1] 1 yıldız kampanyası düzenleniyordu[emoji1]

Ben ROOT veya jailbreak ile pek ilgilenmiyorum. Bununla birlikte sırf arayüz tasarımı için IPhone'ye geçmek istiyorum. Benim gibi düşünen birkaç kişi daha da denk geldim.

Hiç aklımdan geçirmedim. Kötü demiyorum. Ama ben o kadar para verip kendimi neden kısıtlayayım ki ?

Çok ön yargılarım vardı, yıllardır sadece samsung telefonları kullanmıştım. En son note4 cihazımı bir kenara bırakıp. 6s' ile apple ekosistemine dahil oldum. memnunum

Bir program yüzünden geçen ios'a geçen insan yoktur heralde. Geçmek istediği için indirmiştir. Ben ios işletim sistemini seviyorum. Bilen bi insan android kadar işlevsel kullanabilir ios'u.

Ben ve birçok kişi 1 yıldız vermek için indirdi. Her horoz kendi çiftliğinde öter apple buralardan sana nasip yok.