Android * ios ** telefon seçimi

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akıllı bir telefon alacağım. Hızı ve stabiiliği , internetten video izlemesi , uygulama ve oyun indirip hızlı açması benim için önemli.

Sizce //// Fiyat (Maximum 1.400) (1.400'e temiz bir iPhone 4s var )

iPhone 4S mı ??????

yoksa

Android telefonlar (Lg Optimus G - Sony SP - GalaxyS3- Nexus4) ?????

Android bir tabletim var çok rahat kullanıyorum takılmalar var ama en iyi tarafı özgür olmak . Paralı uygulamaları usb apk ile atarak takır takır açıyorum.
İphone hiç kullanmadım . Bildiğim iOS'un Uygulama Marketi Google Playdan çok daha iyi ama uygulamalar paralıymış çoğu. Kısıtlama varmış . Birde ekranı çok kucuk geldi sanki. Fikriniz =?

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu baslik forumda 1 milyonkez acildi bir arastiraydn iyiydi

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iPad Mini+General Mobile Discovery yeme de yanında yat..

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
S3 Yerine Note 2 Al Bence Ramdan Dolayı Sıkıntı Yaşama

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizdeuygun .comda s4 1525tl civarı delta garanti servisde var ben yaz sonuna ondan alcam

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ucuz iphone çıkarsa verdiğin paraya yazık olur uygulamalara para verip mi alacaksın yoksa bedavacı mısın ona göre tarafını seç.

StarK03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android telefon bana her zaman daha kullanışlı gelmiştir ve artık apple marketteki uygulamaların çoğu android de çıkıyor ben olsam android telefonlara bakarım ve sadece samsung,Lg,sony,Iphone takılma HTC'de bak bence

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
HTC ONE. Biri yazmadan ben yazayım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teravih'e gidiyorum :) Eve gelince yazarım açık açık :)

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sen android harici birşey kullanamassın. tarafını çoktan seçmişsin.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android telefon bana her zaman daha kullanışlı gelmiştir ve artık apple marketteki uygulamaların çoğu android de çıkıyor ben olsam android telefonlara bakarım ve sadece samsung,Lg,sony,Iphone takılma HTC'de bak bence

Android alacak olursam kesinlikle LG Optimus G Alırım çünkü Lg'yi çok seviyorum içime siniyor bu lg .
Ama bir yandan da iPhone 5 alasım var .

LG Optimus G mi ? iPhone 5 mi ?

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Son miralayin dedigini yap s2 ayarinda 600e discovery bide ios tadindan yenmez

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim tam tersi :( . Android tabletim var . Tablet istemiyorum telefon alacağım . iPhone hiç kullanmadım . iPhone 5 mi optimus g arasında kaldım ?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim tam tersi :( . Android tabletim var . Tablet istemiyorum telefon alacağım . iPhone hiç kullanmadım . iPhone 5 mi optimus g arasında kaldım ?
iPhone 5S muhtemelen Ekim gibi gelir Türkiye'ye. Durumun yetiyorsa 5S al bence 5 te olabilir ama 5S çıkınca üzülebilirsin :) S ler genellikle daha iyi oluyor. Android güzel ama pek öneremiciim :D Full HD ekranlar gereksiz oluyor, Optimus G de eskidi artık.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim bu telefonlardan (Saydıklarından) en iyisi Nexus 4. iPhone 4S'ten stabil olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kullandım ve gördüm :) Android telefon istersen Nexus 4 alacaksın. Ki 1400 TL sınır koymuşsun :) Bunlardan dediğim gibi en iyisi Nexus 4. Ama iPhone 5 demişsin :) Bu konu tartışılır :D Tamamiyle senin zevkine kalmış bir şeye dönüşüyor bu kısımda. "Ben IOS kullanmak istiyorum, telefonum alüminyum, stabil ve hızlı olsun." diyorsan iPhone 5 "Ben Android'in özgürlüğünü, IOS'un stabilliğini, Android'in en yeni güncellemelerini ilk almayı istiyorum." dersen Nexus 4 :) Optimus G eskidi önermem :) iPhone 5 ile Nexus 4 arasında kalmalısın bence :) Bunlar dışında çıtayı biraz yükseltebilirim dersen Samsung Galaxy S IV, HTC One, Lumia 925, Sony Xperia Z gibi telefonlara da bakmanı öneririm :) Zaten üst segment telefonların hepsi senin isteğini karşılar, sana sadece beğenmek düşüyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kamera benim için önemli diyorsan, Nokia'dan asla şaşma :)

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha önce hiç İphone kullanmamış biri olarak teknosada 20-25 dk denemek için kullandım . Çok iyi bir görünüşü ve tasarımı var performans desen o da çok iyi ama ileri zaman sıkıcı olacak bir telefon . Teknoloji ile çok iç içeyim telefonun her özelliğini kullanırım o yüzden android bir telefon almakta karar verdim . Nexus 4 çok iyi bir cihaz ama ben kararımı bana cok ısınan Lg Optimus G olarak verdim . Yakın bir zamanda alacağım .:)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Daha önce hiç İphone kullanmamış biri olarak teknosada 20-25 dk denemek için kullandım . Çok iyi bir görünüşü ve tasarımı var performans desen o da çok iyi ama ileri zaman sıkıcı olacak bir telefon . Teknoloji ile çok iç içeyim telefonun her özelliğini kullanırım o yüzden android bir telefon almakta karar verdim . Nexus 4 çok iyi bir cihaz ama ben kararımı bana cok ısınan Lg Optimus G olarak verdim . Yakın bir zamanda alacağım .:)
Artık sıkıcı olmaz tahminimce. iOS 7 gayet güzel. Denedim, beğendim. Özellikle Safari ve Kilit ekranı. Animasyonlu arkaplan da cabası:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hayırlısı Kardeşim :) Ben uyarımı yapayım da :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ne olsun sahuru bekliyorum bende :)