Android ile ilgili birkaç soru

dr_zafer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar mrb iphone 3 ten beri sürekli apple kullandım şimdi note 8 aldim ama android e alışmak biraz zor oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Twitter da bir haberin linkine tıkladıgımda samsungun internet tarayıcısını açıyor normalde twitter 'ın kendi tarayıcısında açması gerekmezmi
Facebook 'ta bir word dosyası indirmek istediğimde yine internet tarayıcısı açıyor ve hemen kapanıp indirme başlıyor arka planda çalışan tarayıcıyı kapatmaktan sıkıldım
Whatsapp tan gönderilen konuma tıkladıgımda yüklü navigasyon uygulamalarından istediğimi seçemiyorum uygulama varsayılan ayarlarından yaparım diye düşündüm olmadı
Mesajları sola doğru çekerek silebilir mıyım
Teşekkürler şimdiden

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Sola doğru çekerek silemezsiniz.
Android system web wiew diye aratıp aktif değilse aktifleştirin tarayıcı meselesini çözer sanırım fakat pile kötü etkisi olduğunu duydum. Bilemiyorum deneyin görün. Twitter'ın kendi tarayıcısı olduğunu hiç duymadım ayrıca.
Konuma tıkladığınızda hangi uygulama açıyorsa uygulamalara girin o uygulamayı bulun ona tıklayın aşağı doğru indirin varsayılan olarak ayarla seeneğine tıklayıp varsayılanları temizleyin deyip fakat tekrar konuma tıkladığınızda o an seçtiğiniz uygulama kullanılacank ordan sonra tabi yalnızda bir defa kullan seçeneği çıkmazsa orayı tam olarak hatırlamıyorum.
Cihadan memnun musunuz?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Ayarlardan uygulamar sekmesine varsayılan uygulamar sekmesinden istediğin uygulamayı varsayılan yapabilirsin.

dr_zafer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sola doğru çekerek silemezsiniz.
Android system web wiew diye aratıp aktif değilse aktifleştirin tarayıcı meselesini çözer sanırım fakat pile kötü etkisi olduğunu duydum. Bilemiyorum deneyin görün. Twitter'ın kendi tarayıcısı olduğunu hiç duymadım ayrıca.
Konuma tıkladığınızda hangi uygulama açıyorsa uygulamalara girin o uygulamayı bulun ona tıklayın aşağı doğru indirin varsayılan olarak ayarla seeneğine tıklayıp varsayılanları temizleyin deyip fakat tekrar konuma tıkladığınızda o an seçtiğiniz uygulama kullanılacank ordan sonra tabi yalnızda bir defa kullan seçeneği çıkmazsa orayı tam olarak hatırlamıyorum.
Cihadan memnun musunuz?
IOS da twitter kullanırken başka bir internet tarayıcısı açmıyordu bunda sürekli açıyor konum için varsayılan uygulamalardan yapıyorum ama ya sürekli yandex yada google haritaları açıyor sygic te kullanıyorum yerine göre farklı uygulama açtığım için sürekli kendim seçmek istiyorum ama olmuyor
Cihazdan memnunum ama pil ömrü kısa parlaklığı ve çözünürlüğü en üstte tutarsanız bir günü çıkarmıyor maalesef

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Ayarlardan uygulamar sekmesine varsayılan uygulamar sekmesinden istediğin uygulamayı varsayılan yapabilirsin.
Evet katılıyorum bunu atlamışım. Uygulamalara girildiğinde yukar sağda üç noktaya tıklayıp varsaylıan uygulamaları ayarla diyerek gerekli ayarlamarlı yapabilrisin.z
--- Gönderi Güncellendi ---
IOS da twitter kullanırken başka bir internet tarayıcısı açmıyordu bunda sürekli açıyor konum için varsayılan uygulamalardan yapıyorum ama ya sürekli yandex yada google haritaları açıyor sygic te kullanıyorum yerine göre farklı uygulama açtığım için sürekli kendim seçmek istiyorum ama olmuyor
Cihazdan memnunum ama pil ömrü kısa parlaklığı ve çözünürlüğü en üstte tutarsanız bir günü çıkarmıyor maalesef
Büyük ekrana ve çok yüksek parlaklığa sahip pilin etkisi ile haklısınız günü çıkarmıyor olabilir.