• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android için Periscope Yayınlandı!

Ben bulamadım uygulamayı.
8a00f628aee331ce4abaa2fe6a79b2be.jpg

Play Store'den kaldırmışlar uygulamayı... yanlışlıkla falan yayınlanmış olsa gerek...

Uygulama tekrar yüklenmiş.

Uygulama şu an indirilebilir durumda...

@REDFOKS Erhan abi chati kullanamıyom ben senin yayında :D

Androide geldiğine göre yıkarlar orayı [emoji57]

[MENTION=52839]Rom.[/MENTION] bir deneme yapayım dedim hemen yakalamışsın yav :D

tüm saplar akar artık periscoplu gecelere :D

Yükledim. Hakki abi bi yayin acta izleyim. siftah senden :) [MENTION=2]Troy[/MENTION]

Ben girdim normal çalışıyor 4.4 kitkat. Boş boş yayınlar var hep indirmeseniz de olur :D

Hallettim.

Takip edeceğiniz insanı bilirseniz gayet keyifli bir uygulama. [MENTION=424997]Kestane[/MENTION]

Bu uygulama tam olarak ne işe yarıyor ?

Bu uygulama tam olarak ne işe yarıyor ?
canlı yayın yapan kişi,kurum,kuruluşları istediğiniz gibi izleyebiliyorsunuz anlık olarak. mesela ben bi partinin milletvekili adayına denk geldim persicope üzerinden izmir saat kulesi önünde yayın yapıyordu herif.

canlı yayın yapan kişi,kurum,kuruluşları istediğiniz gibi izleyebiliyorsunuz anlık olarak. mesela ben bi partinin milletvekili adayına denk geldim persicope üzerinden izmir saat kulesi önünde yayın yapıyordu herif.

:D anladım hocam güzel bir uygulama o zaman yükleyeyim bende ama şimdi baktım 3.5 puan almış :D

şöhret meraklısı ergenli,yetişkinli insan popilasyonunun yeni eğlencesi.