Android güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sametka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sametka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg p880 telefonum var android sürümü 4.0.3 . Yeni günceleme yayımlamış ama telefonun kendi yazılım güncelleme kısmından girdiğimde en son sürümü kullanıyorsunuz diyo ben pc ye bağlayarak güncelleşirme işlemi yapsam telefonumda şuan bulunan uygulamalar filan silnirmi ayarlarım mesajlarım rehberim oyunlarım vs..
teşekkürler

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
lg p880 telefonum var android sürümü 4.0.3 . Yeni günceleme yayımlamış ama telefonun kendi yazılım güncelleme kısmından girdiğimde en son sürümü kullanıyorsunuz diyo ben pc ye bağlayarak güncelleşirme işlemi yapsam telefonumda şuan bulunan uygulamalar filan silnirmi ayarlarım mesajlarım rehberim oyunlarım vs..
teşekkürler
Kardeşim yazılım güncelleme işlemi sırasında hiç bir kişisel verin silinmez. Gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsin.

Sametka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağol :) bide bişey daha pc suite programıyla güncellemek istiyorum güncellenirken takılır donar bişiler olursa nolcak yani hata verme gibi iihtimaller var mı

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hata verme ihtimali her zaman var. Ufak bir hatada güm :)
Güncelleme sırasında şarjın tam dolu olmasına dikkat edin. Çalışan uygulamaları kapatın. Cihazı elinize bile almayın.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
çok sağol :) bide bişey daha pc suite programıyla güncellemek istiyorum güncellenirken takılır donar bişiler olursa nolcak yani hata verme gibi iihtimaller var mı
Hata riski elbette vardır ama sen cihazın şarjına ve kablo bağlantılarına dikkat et yeter. Güncelleme yaparken cihaza zarar gelmesi pek olası değil ama hiç yokta değil :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana tavsiyem telefonunu pc ye yedekle.. nolacak diye dusunme.