Prototype54
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
mrb arkadaşlar bnm sorunum telefonu 4.3 e güncelledım android versiyonunu sanırım ondan sonra oldu. bugun wifiden googleplaydeki uygulamalarımı güncelleyemedım çunku çok fazla yavaş indiriyordu indirmesi 10kb/s gibi birşey oldu.normal başka uygulama indirmeyi denedım ondada aynı sorun oldu wifi hızını çekmıyor googleplay lütfen yardımcı olun.
paket veri ile denedim son hız 1.25mb/s indiriyor wifide de sorun yok çunku telefondan chromeye girip ordan dosya indirmeyı denedım wifi üzerinden 150 mb 3.4 dk ya indi yanı ne wifi de problem var ne de telefonun wifi hızında sanırım googleplayden kaynaklanıyor ve googleplayı de gezginlerden son surumunu indirip guncelledım yıne birşey değişmedi arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
İNDİRİYOR GÖSTERİYOR FAKAT İNDİRMİYOR !!
paket veri ile denedim son hız 1.25mb/s indiriyor wifide de sorun yok çunku telefondan chromeye girip ordan dosya indirmeyı denedım wifi üzerinden 150 mb 3.4 dk ya indi yanı ne wifi de problem var ne de telefonun wifi hızında sanırım googleplayden kaynaklanıyor ve googleplayı de gezginlerden son surumunu indirip guncelledım yıne birşey değişmedi arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
İNDİRİYOR GÖSTERİYOR FAKAT İNDİRMİYOR !!