Android google play indirme sorunu

Prototype54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar bnm sorunum telefonu 4.3 e güncelledım android versiyonunu sanırım ondan sonra oldu. bugun wifiden googleplaydeki uygulamalarımı güncelleyemedım çunku çok fazla yavaş indiriyordu indirmesi 10kb/s gibi birşey oldu.normal başka uygulama indirmeyi denedım ondada aynı sorun oldu wifi hızını çekmıyor googleplay lütfen yardımcı olun.
paket veri ile denedim son hız 1.25mb/s indiriyor wifide de sorun yok çunku telefondan chromeye girip ordan dosya indirmeyı denedım wifi üzerinden 150 mb 3.4 dk ya indi yanı ne wifi de problem var ne de telefonun wifi hızında sanırım googleplayden kaynaklanıyor ve googleplayı de gezginlerden son surumunu indirip guncelledım yıne birşey değişmedi arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

İNDİRİYOR GÖSTERİYOR FAKAT İNDİRMİYOR !!

Prototype54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar çözümü buldum burda dediği gibi halledin yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırım bnde işe yaradı
laughing.gif

bu arada dualarınızı esirgemeyin bunları bulana kadar çok uğrastım
laughing.gif

http://www.teknolojirehberi.org/goog...cozum-648.html

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam anladığım kadarıyla wifi ile yavasş mobil veri ile hızlı indiriyorsun,
baglı olduğun modemin dns ayalarını otomatık yap, statık ip açıksa onu otomatık yap öyle dene istersen.

Prototype54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol dostum hallettim orda link verdiğim gibi yapamayan arkadaşlar olursa hallederler :)

muhsin1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
saol kardes beni sinir eti bu sorun denicem inş olur