• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android Gaaps Hakkında

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba ,

Size bir sorum olucak telefonu wipe işlemleri yapmadan Gaaps paketini değiştirebilir miyiz sizce ?
Yani şuan cm 11 de Full gaaps var ben bunu kaldırım lite gaaps paketini kurmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar Merhaba ,

Size bir sorum olucak telefonu wipe işlemleri yapmadan Gaaps paketini değiştirebilir miyiz sizce ?
Yani şuan cm 11 de Full gaaps var ben bunu kaldırım lite gaaps paketini kurmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım.

uygulamaları flashladığın için kaldırırken tek tek system/app ve system/priv-app klasörlerinden apklarını silmen gerekir.

Gaaps ne işe yarıyor tam olarak

gapps = google apps = google uygulamaları (google+,houngouts,youtube, gmail vs vs)

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uygulamaları flashladığın için kaldırırken tek tek system/app ve system/priv-app klasörlerinden apklarını silmen gerekir.

Apk ları silince cm11 in stock tarayıcı mesaj vb. uygulamaları geri gelicek mi yoksa tekrar sildikten sonra lite paketi mi flashlamam lazım