Android de video izleme

tufanbeyli1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumda internet üzerinden video izlemek istediğimde(örneğin youtube den) önce videoyu indirip sonra izleyebiliyorum.bilgisayarda ki gibi indirmeden izeleme için ne yapmayalıyım?
Telefon LG P350 ,Android 2.2 Froyo

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
google marketten , mx player indirip kur ;) belki işe yarayabilir :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
telefonumda internet üzerinden video izlemek istediğimde(örneğin youtube den) önce videoyu indirip sonra izleyebiliyorum.bilgisayarda ki gibi indirmeden izeleme için ne yapmayalıyım?
Telefon LG P350 ,Android 2.2 Froyo

Telefonun flashplayer desteği varmı ? varsa flashplayer kurun youtube için kendi uygulaması gayet başarılı diğer siteler için değişik playerler deneyebilirsiniz

tufanbeyli1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android için adobe flash player 10.1 linki verebilirseniz problemim çözülücek galiba

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
android 2.2.1 için flash player çıkmadı henüz, sen sürümünü 2.3.3 ve üstüne çekersen flash player ile istediğin sitedeki videoları rahatlıkla izleyebilirsin. bende galaxy gio var sürümüm 2.3.5 facedeki videoları rahatlıkla izleyebiliyorum. :D

tufanbeyli1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android 2.2.1 için flash player çıkmadı henüz, sen sürümünü 2.3.3 ve üstüne çekersen flash player ile istediğin sitedeki videoları rahatlıkla izleyebilirsin. bende galaxy gio var sürümüm 2.3.5 facedeki videoları rahatlıkla izleyebiliyorum. :D
ben android 2.2.2 kullanıyorum kurtarır mı aceba

--- Mesaj Güncellendi ---

buraya girdiğimde cihazınızla uyumlu değil uyarısı veriyor

tufanbeyli1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
verdiğiniz linkden indirdim ve problem çıkarmadan yüklendi.Youtube videolarında sorun yok ama mynet te illa indirip izleyebiliyorum.Sorun neden dir acep?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adope flash player olmadan videoları acamazsın sadece youtube dekı videoları tube mate adlı program sayesınde ındırmeden izleyebiliyorsun vede indirebilirsin istedigin videoları..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben tablet pc kullanıyorum da android 4.1 1.5 işlemci hızı var fakat bn internet üzerindeki online bi oyunu oynayamıyorum oyun acılıyor fakat başlayacağım zaman ekrana dikkat isareti geliyor ve beyazlasiyor nedenini biliyorsaniz soylermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefon samsung galaxy mini 2.3.6 youtube filan hepsi açılıyor ama internet üzerinden açmıyor desteklenmiyor diyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeş benim s3 minimde ilk aldıgım zamanlar facedeki videoları indirmeden direk izleyebiliyordum ama şimdi ayarlarımı bozuldu ne oldu bilmiyorum indirerek izliyorum başka hiçbir sitede böyle olmuyo hatta yasaklı sitelerde bile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim telefonumda LG optimus L5 E612 youtube da video izleyebiliyorum fakat medi player ve real player olan videoları izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim flv açıyor ama yan uygulamayı etkinleştirmek için uyarı veriyor onu seçince açılabiliyor...diğerleri açılmıyor..

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba benim telefonumda LG optimus L5 E612 youtube da video izleyebiliyorum fakat medi player ve real player olan videoları izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim flv açıyor ama yan uygulamayı etkinleştirmek için uyarı veriyor onu seçince açılabiliyor...diğerleri açılmıyor..

Flash player indir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yuotubeden video falan acabiliyoruma ama vıne izleyemiyorum hiçbir sekilde açmıyo facebook da paylasılan vıneleri nden olabilir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4 ay once acilan videolar simdi neden acilmiyor acaba. fikri olan var mi.
tsk ler.