Android de GTA SA (SAN ANDREAS) yardım edermisiniz?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar iyi akşamlar önce hepinize. Şimdi ben intel işlemcili tabletime gta sa nin apk ve data sini kurdum. Ama tam play game ye basıyorum ama tam yüklenme ekranına geliyor ve kapanıyor. Ne b*oktan bir sorun ya off yardım eden arkadasa şimdiden teşekkürler. [emoji24]

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Sadece apk ile oyunu açmaz datasınıda yüklemen gerek, oda 2.5 gb yer kaplıyor

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kardeşim sen parasını verip de alsan bunlar olur muydu :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sadece apk ile oyunu açmaz datasınıda yüklemen gerek, oda 2.5 gb yer kaplıyor
Zaten onu da obb ye attım yazmamisim heralde. Attığım halde olmuyor ya açılıyor play game diyorum tam açılacak kapanıyor. Neden acaba?

saber777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar iyi akşamlar önce hepinize. Şimdi ben intel işlemcili tabletime gta sa nin apk ve data sini kurdum. Ama tam play game ye basıyorum ama tam yüklenme ekranına geliyor ve kapanıyor. Ne b*oktan bir sorun ya off yardım eden arkadasa şimdiden teşekkürler. [emoji24]
Eger oyunu bidaha oynamak istiyosan tabletinde baştan baslamayi goze almalisin yaninsilip tekrar yukle ben ole yapdim ipadimde ve ben parasiyla indirdigim halde bu sorun oluyo

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Eger oyunu bidaha oynamak istiyosan tabletinde baştan baslamayi goze almalisin yaninsilip tekrar yukle ben ole yapdim ipadimde ve ben parasiyla indirdigim halde bu sorun oluyo
Kardes sorun tabletteymis. Başka cihaza yükledim sorun çözüldü. Teşekkürler.