Android Cihazlar için Yeni Tehlike!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Android Cihazlar için Yeni Tehlike!

Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için yeni bir zararlı uygulama keşfedildi. Milyonlarca kişi tarafından indirilen bu uygulamayı indirenlerden biri de yoksa siz misiniz?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
"Durak yüklendikten bir hafta sonra cihazınızda yanlış giden şeyler olduğunu hissetmeye başlıyorsunuz ve 30 gün sonra artık akıllı cihazınız kelimenin tam anlamıyla virüslü bir hale geliyor; siz bunu kesinlikle fark ediyorsunuz. Peki Durak, ne gibi etkilere neden oldu?"

Google onun bunun açıklarıyla uğraşcağına markete eklenen her uygulamayı denetlese, böyle sinsice hazırlanmış viruslu şeyler olmaz. Birde sanırım yanılmıyorsam uygulamanın 2 yada 3. sürüm değiştikten sonra Google hiç ilgilenmiyor diye okumuştum. Sonuç olarak müstehak. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
her şeye sazan gibi atlamıcan.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
google ne kadar çok o kadar iyi mantığından vazgeçmedikçe daha bu haberleri çok duyarız

kansiper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığımız çoğu uygulamada olabilir kısacası bu yapan firmanın vicdanına bağlı adamların tek amacı para kazanmak herşey beklenir sonunda boyle uygulamar yüzünden telefonum açılmaz hale geldi ...

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
uygulama indirken çok dikkat etmek lazım herşeyin içine girdiler ya....

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Uzun zamandır indirdiyim ve hergun oynadığım oyundu,reklamlar çıkmıyordu galiba engellediğim için, format attıktan sonra indirmedim

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Root + adaway herşeyi çözer :)